SEVERINA ĆE MORATI DA PLATI MILANU 20.000 €! Evo šta je sada PREKRŠILA pevačica, već mu DUGUJE!
Foto: Ana Paunković, Dado Đilas

NE MOGU DA SE DOGOVORE

SEVERINA ĆE MORATI DA PLATI MILANU 20.000 €! Evo šta je sada PREKRŠILA pevačica, već mu DUGUJE!

Stars -

Severina Kojić prekršila je sudsku meru i sada zbog toga mora i da plati.

Naime, sud je odlučio da pevačica Severina Kojić mora da vrati pasoš sina Aleksandra njegovom ocu Milanu Popoviću. Pasoš je u njenom posedu od 11. februara i njenu žalbu na ovo sud je proglasio kao neosnovanu, te joj je odbijena.

foto: Dado Đilas

Za kršenje mere za svaki dan koji je zadržala pasoš mora da plati po 1.000 kuna (oko 132 evra), te je do sada dužna više od 20.000 evra. Po odluci suda novac mora da uplati Popoviću na račun, a on je, kako saznajemo, obećao da će identičan iznos proslediti u humanitarne svrhe. Kako se dalje saznaje, Severina je imala još neke zahteve kada su dokumenta malenog Aleksandra u pitanju, ali sve njene žalbe i pokušaji su odbijeni. Lična karta i pasoš bi trebalo da budu kod oca Milana Popovića.

Podsećamo, pevačica Severina Kojić nedavno je dobila još jednu kaznenu prijavu i to zato jer nije predala dete svom bivšem partneru Milanu Popoviću onda kada je zakonom predviđeno. Dok se cela priča oko njihovog slučaja zahuktava, Severina je javno pričala kako se sa naslednikom provodi na odmoru, što je po svemu sudeći bio razlog zašto nije predala sina na vreme kako je sud naložio.

foto: ATA Images

Podsetimo, sud je doneo presudu prema kojoj će dečak živeti sa ocem, dok će ga majka viđati u dogovorenim terminima. Tom presudom Severini je oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima obrazovanja i zaštite deteta, ali ona se na presudu žalila. Spisak se još uvek nalazi na Županijskom sudu u Splitu.

Nedavno je u jeku pandemije koronavirusa odjeknula vest da je Kojićeva podnela zahtev u Zagrebu da joj se dodeli pomoć od 430 evra, kao i svim drugim privrednicima koji su se izjasnili da su materijalno pogođeni nastalim stanjem u državi. To je izazvalo gnev i negodovanje u javnosti, pa je Severina brzo poručila preko svog PR tima da je u pitanju nesporazum.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Ana Paunković, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja