NEMA VIŠE ZABAVE, PRISELA MI JE I TA JEDNA! IZAŠLA MI JE NA UŠI: Evo šta Halid Bešlić kaže 2 meseca od žurke u Sarajevu!
Foto: Printscreen Yt

ISKRENO

NEMA VIŠE ZABAVE, PRISELA MI JE I TA JEDNA! IZAŠLA MI JE NA UŠI: Evo šta Halid Bešlić kaže 2 meseca od žurke u Sarajevu!

Stars -

Halid Bešlić bio je na zabavi u Sarajevu koja je pre dva meseca održana, pa je policija intervenisala.

"Desetak dana unazad nisam poznavao nikoga ko boluje od korone, sad znam nekoliko njih", priča legendarni pevač Halid Bešlić (66), kog su povratak i jačanje korona virusa "poterali" u izolaciju.

foto: Dragana Udovičić

Svi njegovi izlasci svode se na odlazak iz kuće u njegov motel i natrag. I s maskom u prodavnicu da kupi sve što unuci požele. Sa suprugom Sejdom prošeta prirodom i pazi da ni s kim ne dođe u kontakt. Korona žurke su, kaže, iza njega.

"Ponašam se primereno, čuvam i sebe i druge, nema više zabava. I ta je bila jedna jedina. Prisela mi je, izlazi mi i na oči i na uši. Radimo skečeve po kući, smejemo se, pevamo... Sejda im sprema omiljena jela... Skupljaju one igračkice, pa svaki dan kupimo nekoliko jaja. Ma, što god da požele, ja ću im stvoriti. Šta je, tu je. Ne možemo reskirati, zdravlje je najvažnije", priča Halid i dodaje da se nada, baš kao i svi, da će se ova cela situacija sa širenjem korona virusa smiriti i da će se život uskoro vratiti u normalno stanje.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/24sata.hr, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track