POBEDNICA IVA OTIŠLA NA REMONT CELOG LICA: Ispravila nos, sredila jagodice i bradu, pa uklonila BORE! TOTALNA PROMENA!
Foto: Printscreen

SVE ULOŽILA U IZGLED

POBEDNICA IVA OTIŠLA NA REMONT CELOG LICA: Ispravila nos, sredila jagodice i bradu, pa uklonila BORE! TOTALNA PROMENA!

Stars -

Iva Grgurić je po izlasku iz rijalitija uradila potpuni remont lica, s obzirom na to da je bila veoma nezadovoljna.

"Botoks koji je imala odranije potpuno joj je pao, kao i tonus kože. Dobila je podbradak, naboralo joj se čelo i čim je izašla, potražila je najbolju kliniku gde bi mogla da reši svoje probleme", ispričao je izvor blizak pobednici.

Kako je još rekao, u pomoć joj je pritekla Sanja Stanković, koja ju je odvela kod svoje doktorke, a nakon nekoliko sati provedenih na klinici, Grgurićeva je dobila potpuno novi, neprepoznatljivi izgled.

foto: Printscreen/Premijera

"Uradili su joj potpunu rekonstrukciju lica iliti remodelaciju, takozvano konturisanje. Napunili su joj jagodice hijaluronom, istim filerom su joj ispravili nos i dodali izvesnu količinu u bradu, čime su joj izdužili lice. Takođe, stavili su joj botoks u čelo i oko očiju, pa sada više nema nijednu boru", ispričao je izvor. Iva je bila prezadovoljna svojim novim izgledom, a posebno zbog činjenice da su ove intervencije bezbolne, a rezultati odmah vidljivi. Takođe, izbegla je odlazak pod nož.

foto: ATA Images

"Iva je imala komplikacije zbog operacije vilice koju je ranije radila u Turskoj, zbog čega je dobila jaku infekciju, pa se nakon toga plašila da ide pod nož i tako sređuje nedostatke. Upravo iz tog razloga odlučila se za nehirurške tretmane, pa je brzo i bezbolno došla do efekta koji je želela, a za znatno manju količinu novca", ispričao je izvor i dodao:

"Iako nije pitala za cenu pošto joj se odraz u ogledalu veoma dopao, dobila je veliki popust jer ju je dovela Matorina bivša devojka Sanja Stanković."

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja