MATEJA MATIJEVIĆ DIVLJAO I URLAO ZBOG TARE I GASTOZA? Simova nije htela da ga trpi pa ga ODUVALA za sva vremena?
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

haos

MATEJA MATIJEVIĆ DIVLJAO I URLAO ZBOG TARE I GASTOZA? Simova nije htela da ga trpi pa ga ODUVALA za sva vremena?

Stars -

Ljubavna drama Tare Simov i Mateje Matijevića nastavila se i po završetku treće sezone "Zadruge" gde su se zavoleli, a sada je u sve, hteo - ne hteo, umeštan i Nenad Sinđelić Gastoz.

Naime, povod za novu, čini se odlučujuću raspravu kada reč o turbulentnom odnosu Tare i Mateje ovaj put bilo je navodno njeno prisno druženje sa Gastozom, što se Matijeviću nimalo nije dopalo, te je priredio pravu ljubomornu scenu.

foto: Sonja Spasić

U čitavoj priči iznenađujuće je to što je Mateja navodno izljubomorisao Tari, a pritom se danima unazad javno ograđuje od njihove ljubavne priče i govori da su se njegove emocije prema njoj ugasile davnih dana, što kod nje nije slučaj.

"Bukvalno je izgoreo kada je video Taru i Mateju zajedno. Čim je video storije, snimke i tekstove na portalima, odmah ju je pozvao i krenuo je haos! Divljao je, urlao:"Na šta to liči, šta se, bre, pipkaš sa njim, grliš i ljubakaš, šta ti imaš da tražiš sa njim", dok je Tara pokušala da mu objasni da su samo prijatelji. Međutim, nije joj poverovao " u dahu priča za Pink.rs izvor blizak Tari, koji je insistirao da ostane anoniman.

"Baš je poludeo, izgoreo je od ljubomore. Rekao joj je da ga ne "farba", da vidi da su prisni i da njihovo druženje ne liči na prijateljstvo, već na nešto više... A ne znam stvarno šta sad glumi, odakle mu uopšte pravo da joj ljubomoriše i prebacuje za bilo koga kada je bio jasan da je ne voli i da neće da bude sa njom?! Tara mu je smireno rekla kako stoje stvari, a pošto je on nastavio da ljubomoriše, izvređali su se, posvađali opasno. Nije htela više da ga trpi, pa mu je zalupila slušalicu. Sad je definitivno kraj" otkriva dobro obavešteni izvor.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track