KARAMBOL U EMISIJI UŽIVO! Matora oštro ZAPRETILA fizičkim obračunom: Ko god mi se unese u facu, POBIĆU SE!
Foto: Printscreen

HAOS

KARAMBOL U EMISIJI UŽIVO! Matora oštro ZAPRETILA fizičkim obračunom: Ko god mi se unese u facu, POBIĆU SE!

Stars -

Jovana Tomić Matora je u emisiji uživo zapretila da će se pobiti ukoliko joj se neko unese u facu.

Milan je pitao goste o tenziji koja se oseća u studiju.

"Ko god da mi se unese u facu večeras, ako treba, pobiću se. Ovo je prvi rijaliti u kom se nisam tukla, nije mi problem. Samo neka mi se ne unosi u facu" rekla je Matora.

foto: Printscreen

"Ovde je sinoć bila Ljuljeta, izgovorila ponovo laž. Ali smo navikli na njene laži. Da, ona mi jeste pretila, dobiće klip" dodao je Đedović.

"Ja sam bio ponosan na Lunu, imala je dobar nastup sinoć u emisiji. Bila je raspoložena i imala dobru energiju" istakao je Gagi.

foto: Printscreen

"Na šta si ponosan? Napravila je majku monstrumom, rasplakala je - začudio se Đedović.

"Ja sam bio ponosan na Lunu, imala je dobar nastup sinoć u emisiji. Bila je raspoložena i imala dobru energiju " istakao je Gagi.

Matora je iznela da joj je Gagi ukrao pivo pred početak emisije, a zatim istakla da njihov konflikt kreće od trenutka kada je ona počela u "Zadruzi 3" da iznosi svoje mišljenje o njegovoj situaciji sa Anabelom. Gagi je zamerio Jovani što je promenila mišljenje o njemu kada je saznala detalje o njegovom odnosu sa bivšom suprugom.

"Matora, ti i ja smo bili dobri. Filip je na primer rekao da neće da se meša i da neće da promeni mišljenje. To su pravi prijatelji, od tebe sam to očekivao" poručio je Gagi.

"Ja bih i rođenom bratu zo zamerila. Promenila sam mišljenje o tebi!" uzvratila je Jovana.

"Matora, priklonila si se Anabeli" zamerio je Đogani.

"To mi je rekla i bivša drugarica Luna. Ja se nikome nisam priklonila. Ja sam čula tu priču i promenila mišljenje. Nisam mogla da shvatim da si to (Anabeli) uradio dva, tri puta" poručila je Jovana.

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track