ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU, A ONA PLANIRA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Indi Aradinović otkrila šta će da uradi, svi u ŠOKU!
Foto: Vladimir Milovanović

haos

ŽIVOT JOJ JE VISIO O KONCU, A ONA PLANIRA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Indi Aradinović otkrila šta će da uradi, svi u ŠOKU!

Stars -

Pevačici Indi Aradinović je život visio o koncu, a ona je sada otkrila kako želi da se podvrgne još jednoj plastičnoj operaciji.

"Nametljivost je pitanje zašto su jako mlade devojke opterećene (fizičkim izgledom). Jako se brzo živi, jako je nametnuto. Jako je bitno da imaš i te grudi i tu zadnjicu... Počevši od te Kim Kardašijan, koja to diktira", istakla je Indi.

foto: Printscreen Amidži šou

"Kažu da svaka žena koja odluči da ode "pod nož" sigurno ima neki rez na srcu ili na duši, pa je odlučila da to leči. Kada si ti odlučila da se podvrgneš operaciji, da na taj način izgubiš kilograme, šta ti je prolazilo kroz glavu?" pitala je Sanja Indiru.

"Kada bih ti rekla da planiram opet da se podvrgnem, ti bi pala u nesvest. Kao i moja mama i svi što gledaju. Planiram za godinu dana da idem na još jednu, jer sam nezadovoljna svojom zadnjicom. Nestala je. Kada sam izgubila kilograme, ona je nestala. Ja bih da to istaknem, Bože zdravlja" otkrila je pevačica u emisiji "Magazin In", pa dodala:

"Imala sam taj višak kilograma, bila nesrećna, osećala se kao da taj višak ne pripada meni. Ta potreba da ta jedem, to je hronično, ta neuzvraćena ljubav. Sindrom HNLJ, hronično neuzvraćena ljubav. A sad gubim i zadnjicu, gubim i grudi, a navikla sam da ih imam" istakla je Indi.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track