BILA SAM SA MUŠKARCEM KOJI JE STARIJI OD MOG OCA: Indi šokirala izjavom, Vera Matović je ŽESTOKO spustila usred emisije!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Milovanović

TUŽNO JE SPAVATI SA DEDOM ZARAD NOVCA

BILA SAM SA MUŠKARCEM KOJI JE STARIJI OD MOG OCA: Indi šokirala izjavom, Vera Matović je ŽESTOKO spustila usred emisije!

Stars -

Pevačice Indira Aradinović Indi i Vera Matović su bile gošće u jednoj emisiji gde su diskutovale na temu muško-ženskih odnosa. U jednom trenutku se pričalo o tome kako devojke mogu da budu sa muškarcima koji su godišta njihovih očeva. Indi je šokirala sve priznanjem, a Vera ju je ovako spustila.

foto: Printscreen Magazin In

"Ako imaju dobar džep, onda će mlade devojke hteti starije. Ali spavati sa tatom ili sa dedom, malo je tužno i ružno i ne verujem da bi neka devojka tako nešto poželela. Nemojte da se bavimo takvim ženama. Ne srećem ih, ne idem tamo gde one odlaze" rekla je Vera Matović u emisiji "Magazin In", da bi je nakon toga odmah Indi demantovala koja je potvrdila da je bila sa starijim čovekom.

"Imala sam starije partnere i bila jako srećna i zaljubljena. Stariji je bio od mog oca, par godina. Tata me je dobio sa 25, znači imao je iznad tri decenije. Bila sam malo starija od Ruže Rupić koja sada ima 19 godina. Prijala mi je njegova zrelost" kazala je samouvereno pevačica.

- Joj – viknula je Vera, očigledno neverujući šta je čula u studiju.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track