Najnovije vesti

ŽESTOK OBRAČUN KARIĆA I ŠOPIĆKE U EMISIJI UŽIVO! Stefan šokirao izjavom: Ivana mi je KARMA, nikad nisam poštovao devojke
Foto: Printscreen

haos

ŽESTOK OBRAČUN KARIĆA I ŠOPIĆKE U EMISIJI UŽIVO! Stefan šokirao izjavom: Ivana mi je KARMA, nikad nisam poštovao devojke

Stars

Stefan Karić i Ivana Šopić su se žestoko posvađali u emisiji uživo, a on je šokirao izjavom.

foto: Printscreen

"Naša ljubav se završila prvi dan kad nisam prespavala kod njega. Ja sam odmah posle Stefanovog izlaska otišla kod njega, pričala sam sa Osmanom najnormalnije. Nakon par večeri sam otišla kod majke i od tada je on druga osoba" rekla je Ivana.

"Nisam mogao da joj pružim pažnju koju je ona želela. A meni su se te emocije koje sam imao tamo ugasile, počeo sam da pravim neke filmove, navodno sam prešao u rijalitiju preko trojice muškaraca sa kojima je bila, ali nisam mogao. Znam da mi se to vraća u životu, nisam toliko poštovao devojke, znao sam da će mi se to vratiti. Karma" objasnio je Stefan.

"Mi smo unutra i radili na bebi, eto, toliko da nisam bio iskren. Bio sam joj potpuno lojalan, ali preko nekih stvari nisam mogao da pređem, iako sam sebe ubeđivao drugačije. Ispalo je da sam razmišljao glavom svih drugih, osim svojom. Ona nije bila iskrena, prvo za Janjuša. A napolju mi je ispričala" dodao je Karić.

"Mi smo sada na suprotnim stranama. Ali ne treba da se svađamo, ja mu jesam ispričala za jednu situaciju, ali on sigurno ima iza sebe neke gore stvari" branila se Ivana.

foto: Printscreen

Kurir.rs  / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...