OVAKO SOFIJA I LUKA STVARNO ŽIVE U ŠPANIJI! Iza skupih poklona i leškarenja na jahti: Poljupci i evrići samo PLJUŠTE!
Foto: Pritnscreen/Instagram

detalji

OVAKO SOFIJA I LUKA STVARNO ŽIVE U ŠPANIJI! Iza skupih poklona i leškarenja na jahti: Poljupci i evrići samo PLJUŠTE!

Stars -

Sofija Milošević i Luka Jović već odavno ne kriju svoju ljubav od javnosti, a ono u čemu najviše uživaju i javno je to što će uskoro postati roditelji. Fudbaler ne propušta priliku da ugodi svojoj dragoj koja je u drugom stanju, dok se ona trudi da uživa u svakom trenutku svoje trudnoće.

Kako je nedavno otkrila u jednoj emsiji, sa njima u Španiji je i Lukin sin iz prethodne veze, David. Svakako, par pronalazi vremena jedno za drugo - nedavno usnimljeni su kako razmenjuju nežnosti na luksuznoj jahti.

Inače, Luka je i te kako zaljubljen u svoju dragu, a to je dokazivao i na samom početku veze, baš kao i sad. Kako se pisalo u domaćim medijima, za Dan zaljubljenih joj je kupio sat poznatog evropskog brenda u vrednosti oko 10.000 evra i nije žalio.

"Prvo ju je iznenadio romantičnim putovanjem u Rim gde su uživali u čarima ovog grada. Šetali su, ali i obilazili poznate restorane. Međutim, kako je Rim poznat i po luksuznim radnjama brendiranih svetskih marki, poznati par je zavirio u nove kolekcije. Oni su u jednom trenutku spazili prodavnicu satova, Luka je rekao Sofiji da treba da uđu i izabrao joj sat koji vredi više od 10.000 evra. Luka je insistirao da Sofija prihvati poklon jer je želeo da od njega ima nešto za uspomenu i što će moći svakodnevno da nosi, da je podseća na njega. Sofija je bila ta koja je izabrala sat, a kako ima instančan ukus za aksesoar i garderobu, nije se dugo dvoumila već je kupila onaj koji joj se dopao na prvi pogled", ispričao je tada izvor upućen u njihovu vezu.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track