JUTJUB UKINUO ZARADU BAKA PRASETU: Umoran sam od svega, povlačim se!
Foto: Instagram Printscreen, Profimedia, Ana Paunković

KRAJ

JUTJUB UKINUO ZARADU BAKA PRASETU: Umoran sam od svega, povlačim se!

Stars -

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da više ne snima toliko često video-klipove, ali ne zato što je razočaran kritikama ljudi, već zbog toga što više skoro ništa ne zarađuje od toga.

Poznati jutjuber već danima je u žiži nakon seks-afere s maloletnicom, posle čega su mu glavni sponzori otkazali vredne ugovore, ali se strasti i dalje ne smiruju. Kako saznajemo, zbog brojnih prijava korisnika društvenih mreža Baka Prasetu je Jutjub ograničio monetizaciju, što znači da sada ne zarađuje skoro ništa kada objavi novi klip. Ranije, dok nije bio sklon skandalima i aferama, on je mesečno prihodovao prosečno oko 20.000 evra, ne računajući novac koji je dobijao od sponzora po osnovu ugovora.

foto: Printscreen/Instagram

Sada, prema analizi Jutjuba, Ilić dnevno zaradi između sedam i 11 dolara, što je ogromna razlika u odnosu na prethodni period. Ako nastavi tim tempom, u julu bi mogao da zaradi maksimalno hiljadu evra. Iz tog razloga je pre dva dana objavio video-klip u kom govori da je umoran od svega i da želi da nestane jer je pored problema sa seks-aferom čak tri puta morao da montira spot za novu pesmu koju je Jutjub na kraju okarakterisao kao neprikladnu. Baka Prase se oglasio na svom kanalu i potvrdio da se povlači, ali je to uradio na svoj karakterističan način: - Mislim da mi propada karijera. Vreme je da se povučem s Jutjuba. Odlučio sam da uzgajam ovce na Himalajima. Ako neko ima iskustva, neka javi utiske. Hvala.

foto: Nemanja Nikolić

On je takođe naglasio da je umoran od svega.

- Ovo me je toliko poremetilo. Umoran sam od svega. Moraću baš dobro da razmislim šta ću dalje.

I. E. / foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track