SVI DETALJI MINI-ODMORA SARE JO SA DEČKOM MILKOM! Planirao je šta će i kako DANIMA, pa odveo pevačicu OVDE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

iznenađenje

SVI DETALJI MINI-ODMORA SARE JO SA DEČKOM MILKOM! Planirao je šta će i kako DANIMA, pa odveo pevačicu OVDE! (FOTO)

Stars -

Sara Jovanović rešila se na mali predah, pa nakon obavljenih poslovnih obaveza otišla je na put sa dečkom Milkom Babićem. Navodno, on je danima planirao kako da je iznenadi, i na kraju je odlučio da je Rovinj za to idealno rešenje. "Milko je pokušavao danima da iznenadi Saru, koja je ovih dana snimala jedan video-spot. Pošto zna da mu je draga veliki perfekcionista, nije je dirao dok ne završi projekat, a onda joj je rekao da je vodi na jedno romantično mesto. Predložio joj je Rovinj i Sara je odmah pristala. Baš joj je trebao odmor. Iako je vreme korone i ne nastupa, Sara se posvetila kako fakultetu, tako i drugim poslovnim poduhvatima koji uskoro očekuju njene fanove. Bila je vredna ovih meseci i mini-odmor joj je dobro došao", rekao je upućeni izvor.

Tokom vožnje, kako se dalje navodi, Sarin kućni ljubimac Nora sve vreme je skakutala s jednog mesta na drugi, a čim su došli u Rovinj, uskočila je u more, a onda i Sara za njom.

"Oduševljeni su hrvatskom rivijerom. Milko je toliko posvećen Sari i ponaša se prema njoj džentlmenski i isto kao na početku veze. Mnogo je pažljiv, a kako njih dvoje imaju zajednička interesovanja, veza odlično funkcioniše. Baš su lep par", ističe izvor.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track