OVE JAVNE LIČNOSTI SU ZA KRATKO VREME IZGUBILE MNOGO KILOGRAMA: Darko smršao 60 kila, Ana i Viktor po 50!
Foto: ATA Images

REKORDERI

OVE JAVNE LIČNOSTI SU ZA KRATKO VREME IZGUBILE MNOGO KILOGRAMA: Darko smršao 60 kila, Ana i Viktor po 50!

Stars -

Mnogo je javnih ličnosti koje muku muče sa prekomernim kilogramima, ali ima i dosta njih koji su pomoću dijeta, raznih estetskih zahvata ili sve popularnijeg lasera uspeli da se reše tog problema.

Uglavnom, svako od njih će reći da je kilograme izgubio zahvaljujući rigoroznoj ishrani i napornim treninzima, što je retko istina.

foto: Damir Dervišagić

Ana Nikolić drastično se ugojila tokom trudnoće pre tri godine, a takvu kilažu zadržala je i posle rođenja ćerke Tare. Nema šta sve nije pokušala da bi smršala, od napornih treninga, redukovane ishrane, hormonske terapije. Ništa nije davalo rezultate. Dešavalo se da Nikolićeva uz sve te silne restrikcije izgubi pet do deset kilograma, koji bi se vrlo brzo vratili. Uz sve to, i psihički se vrlo loše osećala. Zato je odlučila da u tajnosti ode na operaciju želuca, tj. ugradnju prstena kojim se smanjuje taj organ i samim tim unos hrane je minimalan. Ana je nakon toga odmah počela da se topi, ali je i naporno vežbala.

foto: Printskrin/Instagram

Danas izgleda previše mršavo, takoreći na granici anoreksije, s čime se slažu i njeni obožavaoci, koji je često kritikuju. Ali njoj se očigledno dopada sadašnja figura i nema nameru da se menja. Pre operacije imala je oko 110 kg, a sada 50 manje.

foto: ATA Images

I Darko Lazić je spas za svoj problem potražio kod hirurga. Kako je i sam govorio, nije imao hormonskih problema, već je jednostavno mnogo jeo, pio alkohol i vodio neuredan život, što se jako loše odrazilo na njegov fizički izgled. Na sve to je 2018. doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje je zadobio višestruke prelome i otežano se kretao, pa je morao što hitnije da smrša.

foto: Ana Paunković

Prošle godine je uspeo u tome i zasad je oslabio čak 60 kilograma, po čemu je apsolutni rekorder.

Dejan Milićević Skinuo 20 kila

Samo oni malo stariji sećaju se Dajana Milićevića iz perioda s kraja devedesetih, kada je bio vitak, jer je početkom novog milenijuma nabacio kilograme i svrstao se u red debeljuca.

foto: Zorana Jevtić

Takav je, uz manje oscilacije, bio sve donedavno, kada je i on odlučio da se podvrgne operaciji smanjenja želuca. Sve je dobro prošlo u njegovom slučaju, slušao je savete lekara i sad konačno može da diše punim plućima.

foto: Printscreen/Happy

On je, za razliku od drugih, nakon intervencije postepeno gubio kilograme, ne želeći da ugrozi svoje zdravlje. Dejan je sada lakši 20 kila.

Viktor Živojinović Dijeta i trening urodili plodom

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića celog života je imao problem sa prekomernom težinom, ali silne dijete i trening u njegovom slučaju na kraju su dali rezultat.

foto: Instagram, Dragan Kadić

Pre dve godine pojavila se vest da je uspeo da oslabi 35 kilograma za 70 dana pomoću treninga, a dosad je Živojinović uspeo da skine ukupno 50 kila. Redovno trenira i vodi računa o ishrani, tako da su male šanse da mu se ponovi stari problem.

Indi Aradinović Skinula 30 kila ali operacija joj presela

I Indi pripada grupi javnih ličnosti koje su na brz način želele da se otarase viška sala, ali je nju to umalo koštalo glave.

foto: Dragan Kadić

Posle ugradnje prstena oko želuca njeno stanje se zakomplikovalo, pa je prebačena u Urgentni centar, gde su joj urađene još neke operacije i izvađena slezina.

foto: Printscreen Instagram

Od toga se jedva oporavila, ali sada se oseća dobro i planira povratak na muzičku scenu. Indi je sada lakša 30 kilograma.

Zorana Pavić Laserom skinula 19 kilograma

Pavićeva je jedina na ovom spisku koja nije išla pod nož da bi se rešila suvišnih kila. Ona je koristila najsavremeniji metod za taj problem - lasere.

foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Išla je na jednu privatnu kliniku na terapije duže vreme, i to je dalo odlične rezultate. Na zdrav način, redukovanom ishranom i upotrebom laserske terapije, do sada je smršala 19 kilograma.

foto: ATA images

Njeni obožavaoci joj svakodnevno dele komplimente na račun sadašnjeg izgleda, zbog čega je Zorana presrećna.

Ivan Ercegovčević / foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja