O KARIJERI

NEMA MNOGO PARA U GLUMI, ALI SAM RADOHOLIK: Maca u Sceniranju na Kurir televiziji priznao od čega ZARAĐUJE!

Stars -

Dragan Marinković Maca pričao je o svojoj karijeri, pa otkrio od čega zarađuje.

On priznaje da se od glume ne može mnogo zaraditi, ali da on nikada ne odustaje i veliki je radoholik.

"Nikada se nije ni moglo živeti spektakularno. Mnogo su manje plaćeni sada, manje je posla, udruže se svi, pa nešto naprave. Teško je, ali srećom ja radim sam. Radim, vrtim, slobodni sam strelac. Imao sam matične kuće, ali ja to ne mogu, tu nema para, dok platim parking, popijem kafu i pojedem kifu, ode plata", rekao je Maca u "Sceniranju" na Kurir televiziji, pa dodao:

foto: screenshot Kurir TV

"Glumom se bavim, od toga živim, a hobi mi je šoubiznis. Lova je u "klabingu", a ne može se napraviti nešto od onog što je legalno. Ja sam radoholik, neki ljudi opstaju tako što obavljaju fiziološke potrebe, a meni to nije smisao života, volim da radim, stvaram sebi 15 ciljeva na dan. Bitno je stvarati se, družiti, idemo dalje."

Macu je pohvalio i prijatelj Marko Živić, koji mu se obratio preko video snimka.

"Maca je vrlo emotivan čovek i dobar prijatelj, a on je požrtvovan otac, ulaže sve za svoju decu. Kakav je kao suprug, ne mogu da odgovorim, a što se mene tiče je dobar. Kao glumca sam ga gledao pre 25 godina i tada sam video da ima jedan veliki dar", rekao je Živić.

foto: Printscreen/Kurir televizija

"On ima mamu, kao i ja, pa smo stalno jedno drugog pitali kako su. Njemu je umrla majka. On je jak, želim mu da se što pre ostvari kao roditelj, drag je čovek, iako je jedan živac, upali se kao kutnjak. Čuli smo se, ali se nismo videli", odgovorio je Maca.

Maca je priznao i da voli da ore i bavi se sličnim poslovima, kao i da ga u poslednje vreme ispunjava šetnja.

Pratite Kurir televiziju na poziciji 8 i na https://www.kurir.rs/tv

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Kurir televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track