Najnovije vesti

OVO JE KUĆA KEBINE ĆERKE U AMERICI: Nataša Kojić se hvali LUKSUZOM, a u stvari živi SKROMNO! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

SKRASILA SE U LOS ANĐELESU

OVO JE KUĆA KEBINE ĆERKE U AMERICI: Nataša Kojić se hvali LUKSUZOM, a u stvari živi SKROMNO! (FOTO)

Stars

Ćerka Dragana Kojića Kebe Nataša Kojić poslednjih jedanaest godina živi u Americi, gde pokušava da dobije zelenu kartu.

Menjala je gradove i države tokom boravka širom SAD, a poslednjih godina se skrasila u Los Anđelesu.

foto: Facebook

Iako se u medijima spekulisalo da u tuđini živi kao bubreg u loju, istina je, ipak, malo drugačija. Pevačica stanuje u skromnoj kući, koju mesečno plaća 1.300 dolara, plus režije.

Rentira je od našeg čoveka koji tamo živi i radi. Ekipa Kurir Starsa pronašla je njenu kućicu, koja se nalazi u predgrađu Los Anđelesa, gde uglavnom živi radnička klasa.

foto: Privatna Arhiva

Tu nema luksuza koji se često može videti na njenom Instagram profilu, ali može skromno da se živi. Tako su se mnoge naše pevačice slikale ispred hotela "Versaće" i ostalih poznatih lanaca hotela, mada tamo nikad nisu ni noćile. I Nataša često prikazuje raskoš, a nikada svoj dom u kom zaista živi. Ona se bori da stekne pravo da u SAD ostvari potpuno legalni boravak. Kao što smo već pisali, ni po koju cenu ne sme da napusti Ameriku, u kojoj živi od 2009. godine, jer ima status azilanta u postupku.

foto: Privatna Arhiva

Aplicirala je za dobijanje zelene karte kao pripadnica LGBT populacije. Iako javno pokazuje da nije orijentisana prema istom polu, Nataša je, zarad papira, iskoristila pravo na azil, koje u međunarodnom pravu podrazumeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

foto: Kurir

Ljiljana Stanišić/ Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...