EKSKLUZIVNO! RASTIN VOZAČ IMA DEBEO DOSIJE U POLICIJI Opljačkao cvećaru i menjačnicu u Beogradu!
Foto: Marina Lopičić

priča nedelje

EKSKLUZIVNO! RASTIN VOZAČ IMA DEBEO DOSIJE U POLICIJI Opljačkao cvećaru i menjačnicu u Beogradu!

Stars -

Vozač i prijatelj Stefana Đurića Raste (ime i prezime poznato redakciji) uhvaćen je u pljački jedne cvećare i menjačnice u Beogradu i preti mu kazna zatvora do pet godina, saznaje Stars.

Reč je o čoveku koji iza sebe ima debeo policijski dosije i više pita je pritvaran, ali je uvek izbegavao robiju. I sad pokušava isto to da uradi uz pomoć repera, koji mu plaća advokata i zvanično će ga zaposliti u svojoj firmi "Balkaton".

foto: Printscreen YouTube

Prema našim saznanjima, Rastin vozač je pomenuta krivična dela počinio pre nekoliko meseci, neposredno pred početak pandemije koronavirusa. Brzo je uhvaćen i pritvoren, nakon čega je pozvao svog prijatelja i saradnika. Đurić se odmah angažovao da mu pomogne, pozvao je svoje pravnike i platio ih da ga izvuku iz pritvora. Uspeli su u tome, ali krivica i dalje postoji i suđenje mu tek predstoji. U optužnici piše da je Rastin vozač bio deo organizovane grupe koja je opljačkala jednu poznatu cvećaru i menjačnicu u centru prestonice i da su na taj način protipravno prisvojili veću sumu novca.

Reper je jako vezan za svog prijatelja i daje sve od sebe da ga spase robije koja mu se sprema. Kako smo saznali, ovih dana će svog vozača zaposliti u firmi čiji je vlasnik, jer su mu pravnici savetovali da bi stalno zaposlenje moglo da bude olakšavajuća okolnost tokom procesa. Rasta do zaključenja broja nije odgovarao na na naše pozive.

foto: Printscreen/YT

Podsetimo, ovo nije prvi put da Đurić ima problem sa bliskim prijateljima i saradnicima, koji su skloni kršenju zakona. I njegov nekadašnji vozač Andrej Ančević, koji mu je ujedno i venčani kum, hapšen je u novembru 2018. Policija je kod njega pronašla drogu i vagu za tačno merenje, kao i pištolj, koji se nalazio u šanku restorana. Nekoliko meseci ranije ispred tog istog lokala na Zvezdari nepoznati napadači su pucali na Ančevića i tom prilikom ga ranili u nogu, kao i njegovu suprugu, koja je tada bila s njim. Rasta je nedugo potom otpustio Andreja, koji je onda za medije izjavio da su ga Stefan i njegova tadašnja supruga Ana Nikolić ponižavali.

Ekipa Starsa / foto: Marina Lopičić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track