DAME SA SRPSKE ESTRADE POKAZALE ČIME RASPOLAŽU: Ovo su NAJBUJNIJA POPRSJA poznatih pevačica! BOMBE! (FOTO)
Foto: Instagram

Prsa u prsa

DAME SA SRPSKE ESTRADE POKAZALE ČIME RASPOLAŽU: Ovo su NAJBUJNIJA POPRSJA poznatih pevačica! BOMBE! (FOTO)

Stars -

Leto je već uveliko, ali malo je onih koji imaju šansu i hrabrost da otputuju na neke daleke destinacije zbog trenutnog stanja sa pandemijom koja je zadesila ceo svet.

Dosta estradnih ličnosti ne sluša preporuku nadležnih da ostanu u Srbiji, pa su otputovali u zemlje koje dozvoljavaju ulazak turistima i svakodnevno nas zasipaju fotkama sa plaža.

foto: Instagram

Indi Aradinović je u Španiji, na Majorki. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko slika na kojima primećujemo da je znatno smanjila kilažu, o čemu se dosta i pisalo, ali njeno poprsje ostalo iste veličine. Izgleda da Aradinovićeva nema nameru da smanji kubike silikona u grudima.

foto: Instagram

Jana Todorović i Seka Aleksić pripadaju pevačicama koje mogu da se pohvale time da je na njima sve prirodno, pa čak i bujne grudi. Godinama je Jana pričala da će ih smanjiti zbog problema sa kičmom, ali je na kraju odustala od toga jer joj suprug ne dozvoljava, dok je Seka sasvim zadovoljna onim što joj je priroda darovala.

foto: Instagram

Slike koje su njih dve objavile na društvenim mrežama dobile su pregršt lajkova i komentara.

foto: Instagram

Marta Savić usudila se da opet ode na letovanje na daleku destinaciju i pored toga što je od marta do maja bila zarobljena u Dominikani zbog početka pandemije. Svojim pratiocima na Instagramu javila se novom slikom, a naravno u prvom planu bile su njene grudi, bujne i preplanule.

I. E. foto; Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja