VENČALI SE U LIMUZINI, A SLAVILI DANIMA U PARIZU Sanja Marinković posle 10 godina podnela papire za RAZVOD! Evo šta kaže
Foto: Marina Lopičić

IMALI SU NAJZANIMLJIVIJE VENČANJE NA ESTRADI

VENČALI SE U LIMUZINI, A SLAVILI DANIMA U PARIZU Sanja Marinković posle 10 godina podnela papire za RAZVOD! Evo šta kaže

Stars -

Posle deset godina braka nekadašnji partneri Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin shvatili su da liubav više ne stanuje na njihovoj adresi, te su podneli papire za razvod braka.

Medutim, to ih ne sprečava da budu u dobrim odnosim, pa se do detalja dogovaraju oko odgajanja sina Strahinje. Vec mesecima Sanja živi sa sinom Strahinjom, dok se njen još uvek zakoniti suprug odselio iz njihovog stana. Shvatili su da se posle mnogo godina njihova razmišljanja i stavovi razlikuju.

Razgovarali su o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu. Trenutno su papri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu.

foto: Nemanja Nikolić

- Sanja je nedavno boravila u Rovinju gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima- otkriva izvor blizak voditeljki.

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne žIvi na istoj adresi - kratko je u SMS poruci izjavila voditelika o razvodu.

Podsetimo, Sanja i Aleksandar imali su jedno od najzanimljivijih venčanja na javnoj sceni. Naime, 2011. godine, kada su odlučili da ozakone vezu, Aleksandar je preuzeo na sebe kompletnu organizaciju venčanja. Par se venčao u limuzini dok su se vozili ka aerodromu. Sanja nije nosila venčanicu, već je odabrala elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su Pariz. "Svadbeni vikend" trajao je nekoliko dana, a sve vreme su slavili lep dogadaj. Odlazili su na večere i u pabove, a posle slavlja, vratili su se u Beograd.

foto: Printscreen Tv Pink

Kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track