Najnovije vesti

MENSUR SE USELIO U VILU KARIĆA: Osman i Stefan se oglasili pa POTVRDILI, a onda su pale žestoke prozivke na Ivanin račun
Foto: Instagram Printscreen, Youtube Printscreen

PRIMILI DRUGARA, A SNAJU NAJURILI

MENSUR SE USELIO U VILU KARIĆA: Osman i Stefan se oglasili pa POTVRDILI, a onda su pale žestoke prozivke na Ivanin račun

Stars

Mensur Ajdarpašić donedavno je živeo sa u iznajmljenom stanu sa Minom Vrbaški, a nakon što su raskinuli uselio se u vilu Stefana Karića!

Kako nam je ispričao izvor, Stefan je u dogovoru sa ocem Osmanom rešio da primi Mensura u svoj porodični dom na Zvezdari i ponudi mu krov nad glavom, dokle god je u Beogradu.

"Tu je otkad je izašao. Ja sam rekao da sam tu za svakog kome treba bilo kakva pomoć ovde, u Beogradu. Mensur je moj prijatelj, pokazao je to više puta i tu sam za njega da mu uvek izađem u susret, kad god to mogu" kratko nam je objasnio mlađani Karić, a potom se oglasio i njegov otac Osman.

"Mensur je do skora živeo u Stefanovom stanu koji je kupio nešto svojim, a nešto od para nas roditelja. Stan se nalazi tu, na svega 50 metara u zgradi pored naše kuće. Pošto je stan Stefan izdavao, trenutno niko nije boravio u njemu, pa ga je ustupio kao drugu iz rijalitija na korišćenje, naravno drugarski i besplatno. Igrom slučaja stanar koji boravi u stanu se vraća za par dana, tako da je Stefan pozvao Mensura kod nas u porodičnu kuću. Mensur je jako dobar, pošten momak, sportista i drago mi je što je kod nas" kaže Osman, kojeg smo upitali kako komentariše to što će se Mensur, po svemu sudeći, u njihovoj kući duže zadržati od nesuđene snaje Ivane Šopić.

"Pitate me za Ivanu Šopic, a obećao sam Stefanu da je neću pominjati... Mogu samo reći da ja nisam razlog njihovog raskida veze. Posavetovao sam sina kao svaki roditelj što bi. Kažem, Mensur je u mojoj kući gost, tako se i ponaša ,može ostati koliko hoće, jako kulturan decko. Za Ivanu važi valuta "svakog gosta, tri dana dosta", omaklo joj se pa je ostala četiri" u svom stilu završava Osman.

foto: Printscreen

Kurir.s / Pink.rs / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...