ZAKUNI SE U OCA DA JE NISI TUKAO POSLE RIJALITIJA! Ermina žestoko napala Mensura, a on joj nije ostao DUŽAN!
Foto: Printscreen

drama

ZAKUNI SE U OCA DA JE NISI TUKAO POSLE RIJALITIJA! Ermina žestoko napala Mensura, a on joj nije ostao DUŽAN!

Stars -

Ermina Pašović i Mensur Ajdarpašić ušli su u žestoku raspravu, posebno kada je bivša zadrugarka progovorila o sumnjama na je on tukao svoju bivšu devojku Minu Vrbaški posle "Zadruge". Naime, posle svega što se odvijalo tokom trahjanja rijalitija, njoj je teško da poveruje da između nekadašnjeg para nije došlo do fizičkog kontakta.

Sve je počelo kada je bio pročitan tvit o tome kako je Mensur bio sponzoruša.

"Nisam sponzoruša, ne razumem", rekao je Mensur.

"Mina te je izdržavala, prešao si u 'vilu', postoje stanovi na dan. Ako nešto radiš onda moraš da nosiš tu etiketu. Ti ne znaš da čitaš, nepismen si. Zakuni se u oca da nisi tukao Minu posle 'Zadruge'? Zašto si pomodrio, što ti nije dobro? Da li si je gurao? Ja ništa nisam tvrdila, to je bilo pitanje. Ne mogu da zamislim da su se svađali na dva metra i da se nisu tukli, s obzirom na to što smo gledali u 'Zadruzi", istakla je Ermina.

"Kunem se u oca da nisam. O meni pričaju da sam gej, da sam bi, da sam je tukao... Mina i ja se nismo udarali, najnormalnije vodimo rasprave, ne bijemo se. Životni cilj Erminin je da me isprovocira. Tražite li sa mnom probleme? Ja ne diram nikog, dobar sam, miran sam. Nastavite svi kako vi mislite da treba i kako hoćete. Ne razumem čemu poenta da konstanto iznosite gluposti. Da ja šaljem polne organe, da bijem i da udaram. Ja vam želim svu sreću. Ne razumem šta je poenta, Imam i ja za tebe informacije. Ubošću ja tebe. Bićeš pitana i ti od Boga", brecnuo se Mensur.

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja