Najnovije vesti

lepo i korisno!

PRIVATNI AVION ZA BOBANA RAJOVIĆA DA BI PEVAO U BUDVI! Pevač napravio lom, a sad uživa i jede za SVE PARE

Stars
15:38h

Boban Rajović otputovao je u Crnu Goru privatnim avionom kako bi dva vikenda zaredom mogao da peva u najpoznatijem budvanskom lokalu.

Prvi od njih imao je u subotu koja je za nama, dok naredni ima za vikend koji dolazi, a privatni avion organizovan je pošto je to bio jedini način da pevač dođe na primorje, jer redovnih letova iz Srbije još nema.

foto: Instagram

- On je pevao na otvaranju lokala, pre nekih mesec i po dana i tada je bilo krcato. Vlasnik je zbog interesovanja odmah zakazao novi termin, ali je isti prvobitno pomeren zbog situacije u Crnoj Gori. Međutim, čim je doneta odluka da ponovo može da se radi, organizovan je privatni let koji je njega i njegove muzičare "prebacio" do primorja. Zna se koja je cena privatnog leta, ali očigledno im se isplatilo - kaže izvor.

Kako objašnjava, pre dolaska u Crnu Goru ispoštovana je procedura i uslov da bi se uopšte ušlo - cela ekipa morala je da se testira na korona virus.

foto: Instagram

- Boban i članovi benda sa kojima je došao kod sebe su morali da imaju negativan PCR test na korona virus, što su i ispoštovali - dodaje izvor.

foto: Instagram

Boban sada uživa i dobro se provodi na Jadranu, voza se gliserom po Boka Kotorskoj, dobro se jede i provodi za sve pare!

foto: Instagram

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja