BRENA ŽENI SINA SLEDEĆE GODINE! Viktor Živojinović staje na ludi kamen sa Sandrom, a sada je otkrio sve DETALJE!
Foto: ATA images

PRELEPO

BRENA ŽENI SINA SLEDEĆE GODINE! Viktor Živojinović staje na ludi kamen sa Sandrom, a sada je otkrio sve DETALJE!

Stars -

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović staje na ludi kamen.Naslednik folk zvezde i proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića venčaće se studentkinjom iz Brusa Sandrom Miljaković sledeće godine.

foto: Printscreen/Kurir TV

"Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku" kaže Viktor za Informer i nastavlja:

"Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale."

Buduća mlada je rodom iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Nedavno se sa Viktorom vratila iz Monaka, gde je bila na svom prvom letovanju sa Živojinovićima.

"Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku" priča Brenin i Bobin najmlađi sin.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Informer / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track