MARIJA EGELJA ZAVODI I LEVO I DESNO! Bivši i dalje ne odustaje od nje?! A jedan POZNATI MUŠKARAC ju je čak i PROGONIO!
Foto: Printscreen, Žikina šarenica

OTVORILA DUŠU

MARIJA EGELJA ZAVODI I LEVO I DESNO! Bivši i dalje ne odustaje od nje?! A jedan POZNATI MUŠKARAC ju je čak i PROGONIO!

Stars -

Marija Egelja otvorila je dušu pa otkrila brojne pikanterije iz privatnog života. Osim toga da je često nazivaju Mara, Makica, Egeljica, Vremenka... istakla je kako nikada zbog lepote niko nije potcenjivao njenu inteligenciju, te da se ne oblači namerno provokativno. Kako je objasnila, provokacija je samo rezultat njenog stila.

Sa druge strane, smatra da je u njenom poslu važno da "za početak, budete pristojno lepi".

"Za moj posao je potrebno da imate neku vrstu lepote, odnosno, da budete pristojno lepi, za početak", izjavila je ona tokom gostovanja u jednoj emisiji, tokom koje je bila poligrafski ispitivana.

Na televiziji, pak, nije želela pošto-poto da radi, a posebno ne za platu od svega 10.000 dinara. Kako je obrazložila, kada je "startovala" već je bila punoletna, i radila je za "pristojnu cifru", daleko veću od 10.000.

Jednom prilikom, pak, život joj je na poslu bio ugrožen.

"Da. Snimala sam prognozu sa padobrana, sa 3.000 metara. Kada sam skočila iz tog malog helikoptera... te 3,4 sekunde sam mislila 'šta mi je ovo trebalo'. Tada sam se malo uplašila, ali sve je prošlo dobro", prisetila se ona, koja je dalje rekla kako joj pokloni od fanova ne pristižu na kućnu, već na poslovnu adresu i ne toliko često koliko se misli.

Marija je bez pardona progovorila i o poznatom muškarcu koji ju je, navodno, progonio.

"Pa, da, ali 'uhoditi' je malo grublja reč. Nije da me je baš uhodio i nije da je bio baš jadan, tako da, zato sam rekla 'ne'... pokušavao je da stupi u kontakt sa mnom", razrešila je ona tu misteriju, ali je ostala i te kako tajnovita kada je izvesni bivši momak u pitanju, koji od nje i danas ne odustaje.

Kako je napomenula - ona ništa o tome ne zna, i ostaje pri svom odgovoru da to nije tako iako je "mašina" taj odričan odgovor okarakterisala kao laž.

Na nepristojne ponude sa društvenih mreža, ukoliko ih i ima, ne obraća pažnju.

"Možda dobijam, ali ne čitam. Ne obraćam pažnju na to, ali dešava se, verovatno...."

Jednom prilikom, Egelja je ostala sama i izgubljena bez roditelja u stranoj zemlji.

"Imala sam 16, 17 godina i sa folklornim društvom smo bili u Holandiji. Uveče smo hteli da provozamo bicikl, a tamo su sva ta mesta, sela, slična. Izgubili smo se, mislili smo da smo našli mesto, ali nismo... do duboko unoć. Nekako smo videli neki hotel, jer tada nije bilo ni vaj-faja, ni ništa. Pozvali smo i onda su došli po nas", prisetila se ona.

Ove 2020. godine neće stati na ludi kamen. Šta više, ona smatra da se zbog situacije koja nas je sve snašla - venčao samo ko je morao.

"Ne. Mislim da se ove 2020. venčao samo ko je morao, nešto nam nije srećna godina", zaključila je Egelja.

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen Žikina šarenica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track