RASTIN SVAKODNEVNI INSTAGRAM RITUAL: Kafa, ručak, sklekovi, džakuzi, ali i nedozvoljene supstance!
Foto: Nemanja Nikolić

BIZARNO

RASTIN SVAKODNEVNI INSTAGRAM RITUAL: Kafa, ručak, sklekovi, džakuzi, ali i nedozvoljene supstance!

Stars -

Stefan Đurić Rasta veoma je aktivan na Instagramu, pa svoje fanove svakodnevno obaveštava šta radi. Ukoliko se pomno prati njegov profil, vidi se da Rasta ima svakodnevne Instagram rituale, a skoro svi imaju zajednički sadržalac - marihuanu.

foto: Printscreen/YT

Rasta obavezno svako jutro prvo objavi video kako s prvim džointom tog dana i kafom u ruci ide da uživa na terasi. Posle toga Đurić jede, pa snimi specijalitet koji je spremio ili naručio. Kad malo svari hranu, bivši muž Ane Nikolić se baci na sklekove, koje nikako ne zaobilazi i uvek ih tokom letnjih dana radi na terasi. Sledeća reperova Instagram rutina je izlazak napolje. Tada, kako god da je obučen, uslika sebe u liftu, a kad izađe na ulicu, ponovo puši marihuanu, i to usput.

foto: Printscreen/Instagram

Naravno, tu je i selfi iz lifta po povratku kući, a zatim se tada lati posla. Ili je to snimak iz studija ili, dok je imao nastupe, s koncerta od prethodne večeri. Pošto mora opet da se predahne, Đurić izlazi na terasu, s koje puca pogled na Hram Svetog Save, gde ima montažni džakuzi. Ritual svakodnevnog kupanja takođe sledi s džointom u ruci, koji mora da zumira za slučaj da neko nije video ona prethodna najmanje dva koja je popušio uz kafu i prvu šetnju. I posle se pita zašto se Ana ljuti...

foto: Kurir

N. M./ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja