PROMENE BOBE ŽIVOJINOVIĆA: Od mišićavog tenisera do gojaznog kulinara! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

TRANSFORMACIJA

PROMENE BOBE ŽIVOJINOVIĆA: Od mišićavog tenisera do gojaznog kulinara! (FOTO)

Stars -

Slobodan Živojinović bio je najpoželjniji frajer na prostoru cele bivše Jugoslavije osamdesetih godina, kada je nizao teniske uspehe. Za visokim, vitkim i mišićavim Bobom žene su uzdisale, ali nakon što je završio sa karijerom i uplovio u bračne vode, počeo je da se goji.

foto: Printscreen

Kada se uporede fotografije supruga Lepe Brene iz prošlog i ovog veka, evidentno je da se Živojinović drastično promenio, a u tome je presudnu ulogu imala njegova nadaleko čuvena ljubav prema jelu, ali i kuvanju. Umesto reketa, prihvatio se varjače, pa se zbog kulinarskih specijaliteta u kojima uživa najviše transformisao.

foto: Printscreen

Bivši teniser je pre nekoliko godina zbog opklade smršao više od 20 kilograma. Ipak, nakon toga se opet "popravio". Sada se čini da Živojinović više ne mari za liniju, pa nosi širu garderobu i prepušta se hedonizmu.

foto: Printscreen

Njegova frizura svakako je u senci kilaže, ali red je da zabeležimo da je Boba kao mladić nosio nešto dužu kosu. Vremenom je posedeo, a vlasi sada zalizuje.

foto: Nemanja Nikolić

Poslednjih godina karakterističan je i po beloj bradi, a jednom je čak bio i ćelav, baš kada je i smršao. Ali u svim fazama je šarmantan i nasmejan.

foto: Kurir

N. M./ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track