Najnovije vesti

PONOVO RAT BIVŠIH ANA: Rasta, ti si narkos! ĐURIĆ: Ana, ti si alkos! Posle uvreda i pretnji, komuniciraju samo preko NJE
Foto: Marina Lopičić, Instagram

priča nedelje

PONOVO RAT BIVŠIH ANA: Rasta, ti si narkos! ĐURIĆ: Ana, ti si alkos! Posle uvreda i pretnji, komuniciraju samo preko NJE

Stars

Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta toliko su ozbiljno zaratili da već duže vreme nemaju direktnu komunikaciju, već za sve što je potrebno jedno drugom javljaju preko njegove majke Slađane.

Sve je počelo sitnim čarkama i prepirkama. Rasta je Ani govorio da mora da smanji alkohol jer se iz aviona vidi da čak ni pred kamerama nije trezna. Ona je njemu pak prebacivala to što preko društvenih mreža pokazuje da duva marihuanu, promovišući to kao zdrav model života. Vremenom su svađe postajale sve učestalije i žustrije, sve dok Ana nije pozvala Rastu i počela da urla na njega. Prema rečima našeg izvora bliskog pevačici, ona ga je tad nazvala narkomanom, zavisnikom i neodgovornom osobom jer nije na vreme vratio ćerku kod nje. Zapretila mu je da više neće viđati dete!

foto: Printscreen/Instagram

Tada je, kaže naš sagovornik, prekinula vezu, ne dozvolivši bivšem suprugu da joj odgovori. Ali on joj je u nekoliko poruka sasuo sve što je hteo. Napisao joj je da će se loše provesti ako bude naumila da mu uskrati prava koja po zakonu ima, otvoreno joj rekavši da će je prebiti. Ana na to ništa nije odgovorila, ali je odmah pozvala Stefanovu majku Slađanu i rekla joj šta se desilo. Žena se odmah uključila da reši problem, pa je najpre smirila bivšu snajku, koja je bila uzrujana i uznemirena, te je onda pozvala sina.

foto: Marina Lopičić

Rasti je objasnila da je najbolje rešenje za sve da njih dvoje više ne komuniciraju i da sve što treba ide preko nje. Od tada Ana se čuje samo sa Slađanom i za sada sve funkcioniše uredno. Međutim, s vremena na vreme Nikolićeva mora da bocne bivšeg supruga, i to uradi javno, da svi vide. Nedavno je na svom Instagram nalogu objavila snimak u kojem je ružno govorila o njemu, pa ga je brzo izbrisala. - Nije bitno koliko, bitno je da si bio unutra. Za razliku od mog bivšeg muža, koji se tripuje da je kriminalac, ja sam ipak u VIP robijašima. A gde je on? Sedi jedan, i u tome sam bolja - rekla je ona. Reper nije ništa odgovorio bivšoj supruzi. Oboje su do zaključenja ostali nedostupni za komentar.

Ivan Ercegovčević/ foto: Marina Lopičić, Instagram

foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...