Najnovije vesti

ĆUTALA JE 4 MESECA! Tanja prijavila Dušana za OTMICU sinova, preti mu 30 godina robije, evo koliko treba da joj PLATI $
Foto: Damir Dervišagić

Krenula u borbu za decu

ĆUTALA JE 4 MESECA! Tanja prijavila Dušana za OTMICU sinova, preti mu 30 godina robije, evo koliko treba da joj PLATI $

Stars


Dušan će morati da plati 25.000 dolara jer je oteo decu od majke

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa! Jovančević bi zbog kidnapovanja dečaka mogao da bude osuđen na čak 30 godina zatvora.

Kako Informer saznaje, pevačica je od maja pokušavala na miran način da reši spor sa mužem kako on ne bi snosio posledice, ali je sada odlučila da se bori za decu po svaku cenu.

foto: Damir Dervišagić

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - kaže sagovnornik Informera blizak Tanji Savić.

On naglasašava da su u Australiji žene veoma zaštićene i da bi Tanja dobila svoju decu u roku od nekoliko dana. Poblem je, kako navodi naš sagovornik, što su mališani njihovi državljani, a pevačica želi sa decom da živi u Srbiji.

- Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiji. Ona ima dokaz da su deca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu preti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati - zaključuje sagovornik.

foto: Printscreen

Ćutala četiri meseca

Tanja Savić potvrdila je da je krenula u rat za starateljstvo nad svojom decom:

- Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - kaže Tanja zadržavajući suze.

foto: Printscreen/Instagram

Ona je svesna da njenom mužu preti velika zatvorska i novčana kazna, ali više za to ne mari:

- Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

foto: Profimedia, Damir Dervišagić

kurir.rs/informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...