KRISTIJAN NIKAD BEDNIJE NAPAO STANIJU! Prvo pričao o abortusu, a sad spomenuo starca (80) kako joj plaća stan u Americi!
Foto: Printscreen/Magazin In

Haos!

KRISTIJAN NIKAD BEDNIJE NAPAO STANIJU! Prvo pričao o abortusu, a sad spomenuo starca (80) kako joj plaća stan u Americi!

Stars -

Kristijan Golubović nikako ne odustaje od bivše rijaliti prijateljice Stanije Dobrojević!

Naime, nakon što je Stanija demantovala da je abortirala njegovo dete, Golubović je otišao korak dalje, pa je bivšu prijateljicu optužio da se navodno bavi najstarijim zanatom.

- Stanija je uvek kontradiktorna, a kao i svaka prostitutka, ne želi da prizna čime se bavi. Devojke poput nje vole sve da zaviju u kutiju sa mašnicama... Sećate se devojaka poput Ane Korać i Mimi Oro, kako one to lepo zamotaju u papir i stave gore mašnicu da ne bude ,,ja ovo“, nego kao ,,dečko je“. A dečko je mator čovek od 80 godina, koji plaća stan u Americi - rekao je Kristijan za i dodao:

- To što je napisala na svom Instagramu, ona može da priča onim jadnicima i bednicima koji dahću u nju, a ona je meni bila rijaliti prijatelj, mogu reći, a ne neki ljubavni saputnik ili partner - prokomentarisao je Golubović Stanijinu najavu tužbe protiv njega.

- Da sebi napravi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna i da sam abortirala njegovo dete u !"Farmi 6"! On će svoje laži morati da dokaže na sudu - napisala je Stanija na Instagramu.

foto: Instagram screenshot

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track