NAŠLA JE NEKOG KO NIJE OŽENJEN I IMA STARAČKE DOMOVE! Đedović raskrinkao Draganu, otkrio sve detalje njene nove VEZE!
Foto: Printscreen Pink

haos

NAŠLA JE NEKOG KO NIJE OŽENJEN I IMA STARAČKE DOMOVE! Đedović raskrinkao Draganu, otkrio sve detalje njene nove VEZE!

Stars -

Marko Đedović je raskrinkao Draganu Mitar pa otkrio sve detalje njene nove veze,

"Gostovali smo ovde, tad smo se videli poslednji put. Odlučili smo se da svako krene na svoju stranu, normalno smo se razišli. Milion stvari nas razdvaja. Da se sretenmo pozdravili bi se. To je bila jedna priča koja se završila. Ja za njega neću reći ni jednu ružnu reč. U svađama, ljutnji i besu sam znala da izgovorim svašta. Trebalo je da povedemo računa o našem ponašanju unutra. Ja sam se pogubila u ovom rijalitiju. Ta priča je završena, koliko je bilo ružno, bilo je i lepo. Pisali su da je spavao kod mene u stanu" rekla je Dragana.

foto: Printscreen Pink

"Videla sam i tu sliku. Automobil nema veze sa Edom, auto sam pozajmila za snimanje spota od prijatelja. Edo nema veze sa tim kolima. Posvećena sam svom detetu. Siniša je moj bivši muž, nema potrebe da se spominje. Znam da su tebi simpatični svi moji odabiri u životu" rekla je Dragana.

"Ako nije kod tebe bio taj prijatelj, možda je bio kod Maje. Imam saznanja da je našla nekog ko nije oženjen, ima staračke domove i pogrebnu opremu. Mada nije on tip čim nije oženjen. Kažu da joj je ovaj novi uzeo bmw-a, ali da joj je dao samo jedan ključ" ubacio se Đedović.

"Ako ti nešto treba od te opreme, mogu da ti završim. Loša su ti saznanja. Auto sam poklonila sama sebi, a šta mi sve poklanjaju ne moram da pričam" rekla je Dragana u emisiji "Narod pita".

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track