ČUO SAM DA JE JANJUŠ U DOBRIM ODNOSIMA SA ŽENOM! Bivši košarkaš raskrinkan u emisiji, Maja nije mogla da se SUZDRŽI!
Foto: Printscreen

haos

ČUO SAM DA JE JANJUŠ U DOBRIM ODNOSIMA SA ŽENOM! Bivši košarkaš raskrinkan u emisiji, Maja nije mogla da se SUZDRŽI!

Stars -

Bivša zadrugarka Maja Marinković je progovorila o odnosu sa Stefanom Karićem, kao i o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

foto: Printscreen/Instagram

- Sreli smo se na rođendanu zajedničkog drugara, priča je napumpana. Ništa se nije desilo, veselili smo se i provodili drugarski. Stefan je dobar dečko - rekla je Maja, a onda se Stefan, koji je gost u studiju kod Bore Santane, našalio sa njom.

- Nije prvi put da ide preko moje grbače, navikao sam. Nismo bili intimni - rekao je Stefan, a Maja je otkrila i u kakvom je sada odnosu sa Janjušem:

- To je definitivno završena priča, ljudima je ta tema interesantna, ali ja sam stavila tačku na taj odnos, želim mu sve najbolje - poručila je bivša zadrugarka, a Mensur ju je pecnuo jednim komentarim.

- Čuo sam da je Janjuš sada u dobrim odnosima sa ženom - rekao je Mensur, a Maja nije mogla da se suzdrži, pa je prokomentarisala:

- Svašta ljudi pričaju... - rekla je Maja, čime je svima jasno stavila do znanja da joj i dalje nije svejedno i da joj ovaj Ajdarpašićev komentar nimalo nije prijao.

foto: Printscreen

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja