Najnovije vesti

VOZE BESNA KOLA I IMAJU VILE! Istina na estradi je drugačija: Ona nije imala ni za KIFLU, a NJEMU je dug bio 400.000 €!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen, ATA Images

haos

VOZE BESNA KOLA I IMAJU VILE! Istina na estradi je drugačija: Ona nije imala ni za KIFLU, a NJEMU je dug bio 400.000 €!

Stars

Na estradnom nebu deluje da je sve cveće i proleće, kao i tu da se novac bere sa grane. No, situacija je ipak drugačija. Iako imaju ogromne vile, stanove, ali i luskuzne automobile i estradnjaci znaju da duguju.

Često se dogodi da puno novca ulažu u pesme, spotove, a neki od njih imaju i poroke na koje ode gomila novca na godišnjem nivou. Tako se Marina Tucaković jednom prilikom požalalila kako joj je Dara Bubamara ostala dužna novac za neisplaćeni album.

foto: ATA Images

Pevačica Dara Bubamara za pesme sa albuma "Delete" iz 2013. godine Marini Tucaković je dugovala 10.000 evra, sve dok ona to nije rekla u jednom intervjuu. Tada je Dara isprozivala Marinu u medijima, ali joj i dala veći deo duga.

Darko Lazić takođe ne ume sa parama. U trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću 2018. bio je dužan preko 400.000 evra zbog kockanja. Novac mu je nakon toga pozajmio jedan menadžer i prijatelj, sa kojim i sada sarađuje i pare vraća u ratama.

foto: Instagram

Nataša Bekvalac javno je pričala da često ostane bez prebijene pare, iako odlično zarađuje. Pre pet godina napravila je dužu pauzu, posle čega se jedva vratila na scenu jer nije imala novca da plati nove pesme.

"Moj kum Alen napisao je pjesmu "Original", a ja u tom trenutku nisam imala novca da je snimim. Alen i ja smo otišli do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: "Ja novac nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis." Ako mi verujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu" rekla je ona za medije 2016.

foto: ATA Images

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...