SNAJA TEODORE DŽEHVEROVIĆ NJENA KOPIJA: Savina verenica hoće da bude kao zaova!
Foto: Instagram

baš liče

SNAJA TEODORE DŽEHVEROVIĆ NJENA KOPIJA: Savina verenica hoće da bude kao zaova!

Stars -

Dok Teodora Džehverović kopira svetske zvezde Bijonse i Arijanu Grande, i ona sama ima svoju kopiju. Njena snajka Adriana Kadar pokušava da izgleda kao pevačica, pa ima sličnu boju kose i frizuru kao ona, identično se oblače, nosi iste naočare za sunce poput nje, pa se čak i slika za Instagram kao ona.

? @nobasiccouple

A post shared by Adriana Kadar (@adrianakadar) on

To je i više nego jasno ako pogledate Adrianin Instagram nalog koji je identičan Teodorinom.

Mlada snaja se čak i fotografiše u istim pozama kao pevačica, pa tako ima identične fotke na kojima čuči pored zida, baš kao Teodora.

nude

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Džehverovićka na svom Instagramu često objavljuje slike na kojima pravi grimase, plazi se, drži dva prsta podignuta, što odnedavno praktikuje i Adriana.

?????? @nobasiccouple

A post shared by Adriana Kadar (@adrianakadar) on

Takođe, nedavno su bile zajedno sa svojim partnerima u Sarajevu, kada je Teodora postavila fotku na kojoj leži na ležaljci sa Ninom Čelebićem.

foto: Instagram

Naravno, identično sliku napravila je i snajka sa Savom. Nakon toga, Tea je objavila sliku sa aerodorma sa svojim dečkom, a brže-bolje to je uradila i Adriana.

foto: Instagram

I tviteraši su to primetili pa se podsmevaju Adriani, nazivajući je Teodorinom kopijom.

- Kada Teodorin brat ne kapira da mu se ljudi smeju jer je sa sestrinim klonom. Zašto snajka Teodore izgleda kao Teodora 2? Ko je ovde Teodora?

Teodora postavila neki snimak sa snajkom Adrianom i malo je bolesno koliko liče, baš me zanima kako Savi ne smeta činjenica da mu je verenica ista, ali ista kao sestra - samo su neki od komentara.

Veza Save i Adriane naišla je na osude, jer je ona bila maloletna kada su se upoznali. Sava je radio kao profesor u školi koju je ona pohađala, a tada je imala 15 godina. Međutim, njihova ljubav je opstala, a Sava ju je verio prošle godine.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja