POLICIJA SASLUŠALA KARIĆA ZBOG NASILJA U PORODICI: Simon de Karić pretio bivšoj supruzi?!
Foto: Damir Dervišagić

haos

POLICIJA SASLUŠALA KARIĆA ZBOG NASILJA U PORODICI: Simon de Karić pretio bivšoj supruzi?!

Stars -

Sin Dragomira Karića, Simon de Karić, navodno je pretio bivšoj supruzi Tamari Nikolić, zbog čega ga je ona prijavila policiji.

Nekada skladni par po svemu sudeći više nije u dobrim odnosima, što potvrđuje činjenica da se manekenka obratila organima reda kada ju je on uznemiravao. Manekenka je, kako piše Pink, dobila pretnje od Simona i zbog togase uplašila. Policija u koordinaciji sa drugim organima preduzima mere iz svoje nadležnosti na osnovu prijave za nasilje u porodici, pa će Simon, kao i ona biti saslušani.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, bratanac Bogoljuba Karića i Tamara su se venčali 2015. godine, a u aprilu naredne godine dobili su dete. Iako su važili za skladan par, posle dve godine braka odlučili su da se razvedu. Tim povodom nisu se oglašavali, jer su želeli da sačuvaju privatnost. Manekenka se posle razvoda povukla iz javnosti, a iako je nastavila da se bavi ovim poslom, nije se pojavljivala u medijima. Mi smo pokušali da kontaktiramo bivše supružnike, ali niko nije odgovarao na brojeve poznate redakciji.

foto: Nemanja Nikolić

Inače, Simon de Karić je prošle godine u julu imao incident kada je pretučen ispred jednog kafića u centru grada. Tada je zadobio nekoliko udaraca u glavu i posekotine u predelu slepoočnice i bio je u Urgentnom centru, a navodno je bio u alkoholisanom stanju.

J. S. / foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track