ĆEMO BEZ DLAKE NA JEZIKU! Pevač savetovao Daru Bubamaru: Ne drži škakljive klipove u TELEFONU, nađi poseban aparat za TO
Foto: Damir Dervišagić

hit

ĆEMO BEZ DLAKE NA JEZIKU! Pevač savetovao Daru Bubamaru: Ne drži škakljive klipove u TELEFONU, nađi poseban aparat za TO

Stars -

Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni Amal Ćeman Ćemo poznat je kao pevač bez dlake na jeziku, što je potvrdio još jednom kada je uputio savet svojoj dobroj prijateljici i koleginici Dari Bubamari oko skandala koje je imala u svojoj karijeri.

"Uvek sam se trudio da muzikom „kupim“ slušaoce, a ne skandalima. U mojoj branši mnoge moje kolege su gradile karijeru na skandalima, ima svega i svačega. Ja Rajku, odnosno Daru, obožavam, ona je ozbiljan pevač i super drug, ona je estradna institucija. U svemu je podržavam, pa čak i kada greškom izbaci onaj čuveni stori. Bože moj, svakome se desi. Jedina greška je što takve stvari čuva u telefonu u kome ima društvene mreže. Zato ću joj reći: „Rajka, ne drži takve stvari u telefonu gde imaš i društvene mreže, nađi neki poseban aparat za to“ kroz smeh je ispričao Ćemo i otkrio da nema ništa protiv pevača koji su „nikli“ u rijalitiju.

"Nemam problem sa tim što Kija Kockar peva, daleko je od vrhunskog pevača, ali ima i afirmisanijih pevača i pevačica koji mnogo lošije pevaju od nje. Ona se trudi i svojih pet minuta odlično je iskoristila, a i dalje ih koristi. Ja to stvarno poštujem. Ja imam protiv mešanja baba i žaba. Meni je jako ružno kada vidim da konobar uzme da peva ili da bude voditelj - rekao je on.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs / deToxic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track