NOSIM MAJICU OD 500 DINARA I IDEM NA PIJACU: Zlata se ponaša kao sav normalan svet, a BEZ BLAMA je ovo uradila sa GOCOM
Foto: Sonja Spasić

PRIZEMNA

NOSIM MAJICU OD 500 DINARA I IDEM NA PIJACU: Zlata se ponaša kao sav normalan svet, a BEZ BLAMA je ovo uradila sa GOCOM

Stars -

Zlata Petrović priznaje da nije rob marki, te da sve na njoj, kada se sabere, ne košta više od nekoliko hiljada dinara.

Sebe smatra običnom ženom i, pored velike popularnosti koju je stekla, nikad nije digla nos, već je uvek bila prizemna.

"Učila sam od Lepe Brene. Mislila sam da velike zvezde ništa ne rade same, da njima svi prinose, da igraju oko njih, da jedu na cevčicu. Međutim, kada sam ušla u taj svet, shvatila sam da nije tako. Najveće zvezde su obične, jednostavne, normalne i zahvaljujem Bogu što sam naučila da se tako ponašam. Ponašam se normalno, nikada nisam nešto sređena, idem na pijacu, družim se i sa običnim ljudima, kao i sav normalan svet", otkrila je Zlata, pa dodala:

"Ja, bre, nosim majicu od 500 dinara, eto koliko sam prizemna i koliko me boli uvo za markirane stvari. Ne gledam šta je u trendu, šta se nosi, već isključivo oblačim ono u čemu se osećam prijatno. Nisam nikada bila rob mode niti ću biti."

Zlata je pokušala da dočara koliko je prizemna, pa je objasnila kako se ponaša sa sa drugaricom Gocom Božinovskom.

foto: ATA Images

"Pre nekoliko nedelja bila sam kod moje Goce i vozila je do grada nešto da završi. Pristanem da obe tako smešno obučene s bazena, u nekim krpicama, odvezem do grada. Mi smo tako išle po radnjama i nije nas bilo briga ni za koga. Posle razmišljamo i shvatamo da bi malo koja žena tako bez blama išla u šoping raščupana i nesređena. Eto, takve smo mi, normalne i bez kompleksa", ispričala je pevačica.

Nakon ovoga osvrnula se i na koronavirus, te rekla da je večiti borac i da se ne predaje lako, ali je priznala da ju je virus malo poremetio.

"I kada nisam dobro, ja sam dobro. Dosta ljudi je poremetilo sve ovo oko koronavirusa. I mene je, ali držim se. Ne smem da kukam, kako je svima, tako će biti i meni", izjavila je ona.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf, Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track