NIKOLINA PIŠEK O VRŠNJAČKOM NASILJU U HRVATSKOJ: Na takve smo naleteli moja porodica i ja ovog leta! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZGROŽENA

NIKOLINA PIŠEK O VRŠNJAČKOM NASILJU U HRVATSKOJ: Na takve smo naleteli moja porodica i ja ovog leta! (FOTO)

Stars -

Nikolina Pišek Ristović proživela je pravu dramu, kako je govorila. Izbacili su ih iz unajmljene vile, prema njenim rečima, te su ostali bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira pored konja, te napisala nešto što je pokrenulo veliki broj poruka.

"Ovo je konj. Konj je plemenita životinja. Što se ne bi moglo reći za mnoge ljude. Kao što se ne bi mogli nazvati ni životinjama. Jer bi to bila uvreda za životinje kao takve. Evo, na primer, grupica batinaša, nazovi "kick boksera" iz Kaštela koja je divljački pretukla svog školskog kolegu. Nemoćnog i samog. Oni su uvreda i za sve sportiste. A takvih ima mnogo više no što o njima čitamo. Na takve smo i moja porodica i ja naleteli ovog leta", napisala je Nikolina pa nastavila:

"U tom istom Kaštelu. Ali tih "Kaštela" ima svugde po Hrvatskoj. I tu je bio prisutan, nelegalno angažovan od strane kriminalca - jedan bivši sportista. Isto kik bokser, navodno nosilac nekih titula. Ime zasad nije važno. Uglavnom, nije ni promislio o svom postupku dok je gledao kako se vrši nasilje nad tri maloletne devojčice koje su plakale u gluvo doba noći u strahu "hoće li ih neko ubiti". Ili je sada promislio? Iz nekoliko izvora čula sam da se ista stvar u istoj kući sa istim kriminalnim akterima dogodila i godinu dana ranije u julu."

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja