ZABAVA

JANA ZAPEVALA SVEKRU NA LUKSUZNOJ PROSLAVI: Pevačica pustila glas na GALA žurki, a evo ko je još bio tu! (VIDEO)

Stars -

Jana Todorović jedna je od najtrazenijih pevacica sa naše estrade i radi punom parom, ali ovo leto je provela uglavnom "paradno" i sa svojom porodicom.

Pevačica je sa suprugom i naslednicom uživala u moru u Hrvatskoj gde je nedavno njen svekar Sveta Todorović u jednom od najluksuznijih hotela gde su odseli priredio zabavu povodom 67. rođendana.

EVO ZAŠTO JOJ ZAVIDI CELA ESTRADA: Jana ima dvorac! Vredi desetine miliona, takav luksuz ima još Dragana Mirković

Gala slavlju prisustvovali su njihovi bliski prijatelji, a muzički repertoar upotpunili su Mirza Selimović, Katarina Sotorović, Osman Hadzić. Naravno mikrofona se latila i snajka Jana koja je u više navrata isticala koliko voli i poštuje svekra.

Inače, on je uspesan biznismen koji ima dvorac u Nemačkoj o čemu je Kurir prvi pisao. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž. Jana i njen suprug Ivan Todorović poseduju kuće širom sveta. Pored nekretnine u Beogradu, Americi, Hrvatskoj, Nemačkoj, oni imaju i luksuznu vilu u Španiji. Pevačica putuje svuda po svetu, ali ipak najviše voli da letuje u kući na Majorki, u koju često zove i svoje koleginice da s njom uživaju. Vezana je i za Ameriku, gde je rodila ćerku Kristinu Džulijen.

foto: Kurir

Kurir.rs/LJ.S, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track