PO KO ZNA KOJI PUT PROMENILA ADRESU! Nataša za Kurir: Odsad živimo u Beogradu, deca moraju da se naviknu na brze promene
Foto: ATA Images

OPET SELIDBA

PO KO ZNA KOJI PUT PROMENILA ADRESU! Nataša za Kurir: Odsad živimo u Beogradu, deca moraju da se naviknu na brze promene

Stars -

U životu Nataše Bekvalac skoro da nikada nema mirnog hoda i da nije dinamično! Tek što se krajem 2019. preselila u rodni Novi Sad i tamo kupila luksuznu nekretninu u centru, već je donela odluku da se vrati u Beograd. To nam je otkrila u intervjuu za Kurir televiziju, rekavši da se na taj korak odlučila prvenstveno zbog starije ćerke Hane, koja u prestonici pohađa internacionalnu osnovnu školu. Osim toga, s Natašom smo pričali i o drugim temama, kao što je povratak nastupima i kriza na estradi zbog manjka posla.

Kako se osećaš, je l' ti je hladno večeras? - Ne. Misliš da bi trebalo da mi bude hladno? (smeh) Ne, ne, možda sam u nekoj vrsti euforije pa ne osećam.

foto: Vladimir Šporčić

Ovo ti je prvi nastup nakon pandemije, i to u Beogradu. - Ne mogu da kažem da sam potpuno relaksirana. Malo sam uznemirena, malo imam tremu, i strah me je. Ne mogu da kažem da nemam. Očekujem uvek samo dobro.

Tvoje mnogobrojne kolege se žale da nemaju priliv novčanih sredstava tokom pandemije. Kako si se ti organizovala? Počela si da izdaješ i salaš na Čeneju. - Generalno sam osoba koja ne kuka. Samo da sam živa, zdrava! Iako sam samohrani roditelj, već 20 godina sam u muzici i za svoju decu, sve i da sad prestanem da pevam, stvorila sam život koji je lep i siguran. Dve decenije sam jako uspešna u svom poslu, ali ipak, naravno da osetim. Šest meseci nismo radili, verovatno nećemo raditi tempom kojim smo pre ovoga radili. Ali prilagodim se. Možda ne delujem tako, ali ja sam veoma skromna žena. Volim da su moja deca zdrava. Malo mi treba za sreću.

foto: printscreen paparaco lov, ATA Images

Hoćeš li sada živeti u Beogradu ili u Novom Sadu? - Zvanično smo se preselile u Beograd. Hana je krenula 1. septembra u internacionalnu školu. To je po njihovom deveti, a po našem osmi razred. Tako je i za nju sve bila velika promena. Ipak, moja deca moraju da se naviknu na brze promene, izlaske iz zone komfora, jer ja sam im mama. Tako nalaže moja priroda i moj tempo života. Mene su izabrale (smeh). Mislim da će to biti dobro za njihovu budućnost. I da se ne uljuljkavaju ni u šta, pa ni u zonu sigurnosti, koja u principu ne postoji.

Odgovorna Vodim računa da se zaštitimo od korone

Da li se plašiš korone? - Bila sam strašno odgovorna sve ovo vreme. Prvi put sam gledala vesti. Da se razumemo, vesti nikad u našoj kući nisu bile uključene. Bila sam veoma odgovoran građanin. Još uvek sam. Pogotovu što sam majka i što su moji roditelji u tim godinama koje su kritične za ovo što nam se dešava. Vodila sam računa i o tati i o mami. Sve vreme o svojoj deci takođe. I o sebi, budući da sam glavna i odgovorna za sve u mojoj porodici.

Kurir.rs / Anastasija Čanović / foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track