FOLKER ŠTEDI SVAKI DINAR: Mitar Mirić nije hteo da plati 150 dinara za ležaljku, pa se sunčao na betonu!
Foto: Zorana Jevtić

STIPSA

FOLKER ŠTEDI SVAKI DINAR: Mitar Mirić nije hteo da plati 150 dinara za ležaljku, pa se sunčao na betonu!

Stars -

Poznati folker Mitar Mirić u estradnim krugovima poznat je kao čovek koji ne štedi kada je u pitanju druženje, izlasci u kafane, a posebno kada je alkohol u pitanju. Nije škrt ni kada treba da izdvoji pare za garderobu, o čemu svedoče brojne fotografije na kojima ga možemo videti obučenog po poslednjoj modi. Doduše, neskladno i bez ukusa, ali ne jeftino.

foto: Tamara Trajković

Međutim, Mitar štedi na sitnicama! U to smo se uverili pre nekoliko dana kada smo ga sreli na jednom bazenu u Beogradu, gde je došao da potraži spas od vrućine i da se rashladi. Prvo smo ga spazili dok se brčkao u vodi i plivao.

foto: Tamara Trajković

Došao je sam, bez supruge, koja se inače s njim nikada ne pojavljuje u javnosti. Više od pola sata proveo je u bazenu, naslonjen ne zid, dok je na licu imao tamne naočare da ga znatiželjni ne bi prepoznali. Nakon toga je izašao iz vode i uputio se ka ležaljkama, pa smo i mi promenili ugao za fotografisanje.

foto: Tamara Trajković

Ali Mirić nas je iznenadio jer je prošao pored nekoliko redova ležaljki i otišao skroz na kraj, gde je na betonu bio jedan peškir pored stola. Ispostavilo se da je tu smestio svoje stvari jer, očigledno, nije mu palo na pamet da plati 150 dinara za udobnu ležaljku. Radije je izabrao da se sunča na tvrdoj podlozi nego da otvori novčanik, a ne treba ni da napominjemo da je bio jedini gost tog dana koji je napravio takav presedan.

Znamo da je na estradnoj sceni nastupila kriza jer zbog pandemije virusa korona pevači dugo nemaju nastupe, ali uvereni smo da Mitar pripada onoj grupi umetnika čija je egzistencija sigurna jer je decenijama u poslu, stekao je imovinu, ima brojne hitove i verovatno neku ušteđevinu.

foto: Tamara Trajković

I. Ercegovčević / foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track