ČUVA SINA DOK SE DARA BAŠKARI NA MALDIVIMA! Pevačicin bivši muž progovorio o njenoj vezi sa 23 godina mlađim DEČKOM!
Foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

EVO ŠTA JE REKAO

ČUVA SINA DOK SE DARA BAŠKARI NA MALDIVIMA! Pevačicin bivši muž progovorio o njenoj vezi sa 23 godina mlađim DEČKOM!

Stars -

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, bez obzira na zlurade komentare, podržava vezu pevačice sa 23 godine mlađim dečkom.

Njen novi izabranik stariji je od njenog sina svega osam godina, ali to ne smeta njenom bivšem partneru. Milan je, dok se pevačica baškari na moru, sam obeležio devetu godišnjicu smrti njene majke Milice Adžić.

foto: Printscreen

- Mnogo sam je voleo. Milica mi je bila kao druga majka, ona je na moj rođendan umrla. Sam sam bio na godišnjici smrti jer je Dara otputovala na Maldive - kaže Milan za Svet, a prenose mediji i objašnjava da mu ne smeta novi izabranik bivše žene:

- Ne smeta mi što pišu da je sa 23 godine mlađim dečkom, bolje sa mlađim nego sa matorcem. Želim joj da bude srećna i da uživa, podržavam svaki njen izbor.

Inače, Milan je rekao da on čuva sina Kostu dok je pevačica na odmoru, te da mu to nije nimalo teško, već da uživa sa sinom.

- Kostu ja čuvam dok mu je mama na Maldivima. Mi se super slažemo i obožavam da provodim vreme sa njim. Porastao je i imamo o čemu da pričamo. Naravno da mu ispunjavam svaku želju iako moram da napomenem da nije razmažen nimalo.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Svet / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja