POBEDNICA OTVORILA VRATA STANA U ZAGREBU: Iva se selila 26 puta, ovde živela 2 godine, a evo čime se BAVILA NEKADA! FOTO
Foto: Printscreen/Premijera

PREČEŠLJALA SVE TEME

POBEDNICA OTVORILA VRATA STANA U ZAGREBU: Iva se selila 26 puta, ovde živela 2 godine, a evo čime se BAVILA NEKADA! FOTO

Stars -

Iva Grgurić pokazala je stan u Zagrebu u kom je živela pre nego što je ušla u rijaliti.

Pobednica treće sezone rijalitija istakla je da tu više neće živeti.

1 / 7 Foto: Printscreen/Premijera

"Živela sam dve godine ovde, ali sad se selim u Beograd, pa ga neću kupiti. Tamo imam veće predispozicije za uspeh, morala sam da se "maknem" iz Zagreba. Ovo je moj garderober. Ja bih pre nešto kupila, nego da jedem", rekla je Iva, pa progovorila o muškarcima i novcu:

foto: Printscreen/Premijera

"Nije meni prioritet da imam imućnog momka, nego mi je lepo da je muškarac čvrst i na svojim nogama. Kada je ljubav jaka, materijalno nije bitno. Nemamo Filip i ja nešto para, ali se volimo."

foto: Printscreen/Premijera

"Ja sam obična, prizemna, nekad previše iskrena. Ne želim da pričam o detinjstvu. Bavila sam se osiguranjem nekretnina, izbrojala sam da sam se selila 26 puta za 27 godina. Uvek me život odvede na neku drugu stranu", priznala je Grgurićeva kojoj najviše fale roditelji.

"Najviše mi krenu suze na oči kada pomislim da nisam često sa mojima. Sa majkom sam dobra, a sada i sa ocem, gledao me 24 sata i malo bolje upoznao. Uvek mi falila očinska sigurnost, nadam se da će ovako ostati. Filip im se dopada jer su primetili da se on promenio zbog mene, kao i ja zbog njega. Jako se dobro slažemo", izjavila je Iva u "Premijeri".

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja