GRUA SU TOKOM ŽIVOTA PRATILE NESREĆE: Reper je tragično stradao prilikom vožnje kajta, a pre 8 godina je izbegao SMRT
Foto: Printscreen

tuga ne jenjava

GRUA SU TOKOM ŽIVOTA PRATILE NESREĆE: Reper je tragično stradao prilikom vožnje kajta, a pre 8 godina je izbegao SMRT

Stars -

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život 9. septembra 2019. godine. Sve se dogodilo u Zemunu tokom vožnje kajta. Inače, Gru je bio poznat kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova, a toga dana duvala je jaka košava, s kojom reper nije uspeo da se izbori.

foto: Damir Dervišagić

Gru je voleo adrenalin, porodicu, pesmu, ali su ga nažalost tokom života pratile teške situacije. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

I 2012. godine imao je situaciju koja je mogla da ga košta života. Reč je o zimovanju na fancuskim Alpima, gde je otišao sa suprugom.

"Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima", ispričao je Gru u jednom intervjuu tada.

Serija nesreća nikako se nije prekidala - pre nekoliko godina, Gru je izgubio prijatelja koji se otrovao u Egiptu. U pitanju je bio njegov najbolji drug, čija smrt mu je teško pala - mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu "Srce".

foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Kurir.rs / Pink.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track