PORODICA PRODALA ZEMLJU DA BI TANJA SAVIĆ IMALA DA PLATI ADVOKATE? Uzeli su 10.000 € pa dali ćerki da se BORI za sinove?
Foto: ATA Images

nisu mogli da je gledaju kako se muči

PORODICA PRODALA ZEMLJU DA BI TANJA SAVIĆ IMALA DA PLATI ADVOKATE? Uzeli su 10.000 € pa dali ćerki da se BORI za sinove?

Stars -

Pevačica Tanja Savić se bori da vidi sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju još u aprilu.

foto: ATA Images

Pevačica je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gde je pokrenula tužbu protiv Dušana.

Cela procedura zahteva mnogo novca, koji Tanja nema budući da joj je suprug, osim dece, u Australiju odneo i celu ušteđevinu, kako je sama ispričala, pevačici je porodica priskočila u pomoć. Sada je Tanjina porodica navodno odlučila je da proda parče zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i ovde i u Australiji.

"Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove", govori izvor.

Kako dalje izvor navodi, Tanja je navodno odmah deo novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se rešila bar jedne brige.

foto: ATA Images

Kurir.rs / Srpski Telegraf / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja