DARKO LAZIĆ ZBOG DUGOVA ZELENAŠIMA POKREĆE PRIVATNI BIZNIS?! Probaće da se opari, a njegov prijatelj ulaže 200.000 €
Foto: ATA Images

kriza

DARKO LAZIĆ ZBOG DUGOVA ZELENAŠIMA POKREĆE PRIVATNI BIZNIS?! Probaće da se opari, a njegov prijatelj ulaže 200.000 €

Stars -

Pevači su zbog korone ostali bez para, pa su mnogi od njih odlučili da promene profesiju, makar na neko vreme. Među njima je i Darko Lazić, koji je po svemu sudeći smislio plan za koji veruje da će mu doneti dobar novac.

- Darko već šest meseci nema tezge, a duguje ozbiljne pare zelenašima. Pošto ne zna koliko dugo će pandemija korone da traje, rešio je da otvori restoran u Bijeljini - otkrio je dobro obavešteni izvor..

- Darko će biti zadužen za promociju, a njegov prijatelj će uložiti 200.000 evra. Ako im dobro krene, otvoriće restoran i u Beogradu - priča izvor o planovima poznatog folkera, koji uključuju pomenuti lokal u Bosni i Hercegovini.

Darko je prošle nedelje, inače, progovorio o svojim porocima.

- Ne smem da se drogiram, zabranili su mi, ne smem da jedem, je l' mogu bar da pijem? Kad sam jeo, kažu: "Evo ga vepar", kad sam se drogirao, bio sam narkoman, sad kad pijem, verovatno sam alkoholičar. Eto, ne drogiram se, samo vikendom. I to kokain, naravno. Šalu na stranu, pa sve su mi zabranili, moram bar da popijem. Ne biram šta pijem, ja sam ozbiljna pomijara. Popijem pet čašica rakije i ja sam mortus pijan - kazao je tada za "Kurir".

foto: ATA Images

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track