GAGI JE OVAKO PRIČAO O PROBLEMU SA NARKOTICIMA! Sa 38 sam počeo da se DROGIRAM, umeo sam i da se NAKLJUKAM lekovima!
Foto: Printscreen Pink

haos

GAGI JE OVAKO PRIČAO O PROBLEMU SA NARKOTICIMA! Sa 38 sam počeo da se DROGIRAM, umeo sam i da se NAKLJUKAM lekovima!

Stars -

Gagi Đogani je večeras uhapšen, jer je policija kod njega pronašla dve kesice kokaina, a denser i nekadašnji učesnik "Zadruge" u više navrata je dosad pričao o problemu sa narkoticima.

foto: Printscreen

"Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi" kazao je Gagi jednom prilikom.

"Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život ", priznao je denser svojevremeno, a naveo je i da je išao na odvikavanje od opijata, te da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije.

Prošle godine je u emisiji "Amidži šou" kazao kad je počeo da se drogira.

"Ja nemam problem da odgovorim. Sa 38 godina... Tako kasno. Inače, pre toga sam živeo totalno zdravo, bio sam sportista, bavio sam se igrom, plesom. Zalutao, otišao u aut i to je to", priznao je Gagi.

On je nedavno izjavio da mu je odmor bio preko potreban nakon učešća u rijalitiju.

"Nisam bio dobro posle rijalitija, otišao sam na odmor da se oporavim. Posle Lunine veridbe sam stalno nasmejan i raspoložen, toliko sam srećan da ne znam šta da kažem. Još malo ću da odmorim, pa se vraćam obavezama", izjavio je.

foto: Tamara Trajković

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track