Najnovije vesti

HARIS VEĆ 3 GODINE ZIDA VILU OD 2 MILIONA EVRA: Džinovići previše zahtevni, pa nikako da završe kuću! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

MUKE NA GRADILIŠTU

HARIS VEĆ 3 GODINE ZIDA VILU OD 2 MILIONA EVRA: Džinovići previše zahtevni, pa nikako da završe kuću! (FOTO)

Stars

Ni tri godine nakon što je kupio plac na Senjaku, Haris Džinović radove na izgradnji vile, u koju će, prema procenama, uložiti oko dva miliona evra, nije priveo kraju.

foto: Printscreen Magazin In

Pevač narodne muzike pazario je početkom 2017. godine zemlju u luksuznom kraju u Beogradu, a ubrzo nakon toga je počeo sa zidanjem kuće u koju planira da se preseli sa suprugom Melinom Džinović i naslednicima. Naša ekipa obišla je radove, a po svemu sudeći, nisu daleko stigli otkako je pre dve godine ekipa "Paparaco lova" pratila dizajnerku kada je išla do svog budućeg doma. Osim što su podignuta dva sprata, jedina razlika koju smo sada primetili jeste da je velelepna vila dobila i fasadu. Međutim, skele su i dalje postavljene na svakom od spratova, ali osim jednog čoveka koji je sedeo u prizemlju kuće, pored građevinskog materijala, a za koga komšije pretpostavljaju da je čuvar, nismo zatekli nikoga drugog.

foto: Kurir

Prolaznici, ali i komšije s kojima smo razgovarali, kažu da tek ponekad vide nekog majstora, ali da radovi nisu intenzivni. Buduće Džinovićeve komšije dodaju i da pevača retko kad viđaju u kraju, a i kada dođe, kratko se zadrži, samo obiđe radove i da instrukcije. Oni upućeniji tvrde da je pevač mnogo izbirljiv i zahtevan, te da želi da vila koju gradi za svoju porodicu i sebe bude savršena, pa je nekoliko puta prepravljao već završeno i da se zbog toga prolongirala izgradnja.

foto: Damir Dervišagić

Takođe, izgradnju je usporila i korona, jer tokom vanrednog stanja nije bilo moguće raditi. Jedan od komšija, koji ne želi da mu se ime pominje u medijima, dodaje da je i sam video da su nekoliko puta rušili i iznova gradili već završeno. On dodaje i da je saznao da Džinovići grade i ogroman bazen u dvorištu kuće, te da su veoma zahtevni i u tom pitanju i da pretpostavlja da će tek tada majstori imati muke.

foto: Kurir

Podsetimo, Haris je, kada je kupio plac, srušio staru kuću koja se tu nalazila i započeo gradnju vile. Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala interesovanje medija za njihov budući dom.

foto: Kurir

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina - rekla je tada Melina.

Pokušali smo da kontaktiramo sa Harisom, ali se on nije javljao na naše pozive.

Dosta posla Moderna nekretnina s bazenom

Džinovići su planirali da se u vilu usele još pre dve godine, ali im se plan izjalovio, jer oko kuće ima dosta posla. Gornji sprat je predviđen za njihove naslednike, dok će se u donjem delu doma nalaziti prostrani dnevni boravak s ogromnom kuhinjom. Dosta posla ih očekuje i oko dvorišta, koje je takođe prostrano. Biće to moderna nekretnina s bazenom, rekli su svojevremeno oni koji su upućeni u detalje.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ JELENA STUPARUŠIĆ/ Foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...