DRAGIŠA SIMIĆ O SKANDALU SA PEVAČICOM: Povreda na usni je plod Ljupkine LJUBOMORE! Šteta na autu je POPRILIČNA!
Foto: Printscreen/Pink TV

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DRAGIŠA SIMIĆ O SKANDALU SA PEVAČICOM: Povreda na usni je plod Ljupkine LJUBOMORE! Šteta na autu je POPRILIČNA!

Stars -

General Dragiša Simić, bivši partner pevačice Ljubinke Ljupke Stević progovorio je o temi zbog koje je došao u žižu javnosti.

Naime, njemu je pevačica Ljupka uništila dva automobila, a prema njenim rečima, bili su u vezi 10 godina iako je on oženjen.

foto: Printscreen/Pink TV

"Šteta je poprilična. Znate kako, nisam do sada odgovarao, ali povreda na usni jeste od nje. Plod njene ljubomore. Dugo se piše o meni, napokon da ja kažem nešto o sebi. Nije sve istina što se priča. Žene se verovatno solidarišu sa Ljupkom, ali mislim da njen gest nije ispravan, ne bih duboko zalazio u žensku solidarnost", rekao je general Simić u "Hit Tvitu", pa dodao:

"Ne znam da li me prisluškivala, u to nisam siguran. Ovo je prilika da objasnim famozni Bentli, njime sam ja upravljao i nema trunke istine da je Ljupka upravljala ili bila u tom vozilu. Ne želim da učestvujem u prepisaka, navodima, da li je ljubavnica i nije, da li je slupala ili ne. Veoma često je samo moje ime i prezime istina. Ne mogu da se borim sa time, nisam demantovao i tužio."

foto: Printskrin

Generala su pitali da li misli da će ovaj događaj sa pevačicom uticati na njegovu karijeru.

"Mislim da ne bi trebalo, ja sam profesionalac. Moj privatni život je moja stvar. Ne vidim zašto bi neko moju privatnu priču vezivao za posao... Jeste neugodno, otac sam četvoro dece i postao sam deda. Nisam se čuo sa Ljupkom posle ovoga, ima zabranu komunikacije sa mnom", ispričao je Dragiša.

"Ona je burno reagovala, društvene mreže odradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto, nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije... Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto Audi je ona koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala", zaključio je general.

foto: screenshot Pink tv

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/PinkTV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja