Najnovije vesti

PRISLUŠKIVALA SAM GA, ALI NISAM ČULA KAKO SAM HTELA! Ljupka stigla sa zavojem i priznala da je LAGALA U POLICIJI! FOTO
Foto: Printscreen/Ami G show

SVE PRIZNALA

PRISLUŠKIVALA SAM GA, ALI NISAM ČULA KAKO SAM HTELA! Ljupka stigla sa zavojem i priznala da je LAGALA U POLICIJI! FOTO

Stars

Ljupka Stević iznela je detalje o povredi na njenoj ruci, sa kojom je došla u emisiju.

Pevačica je priznala da je udarila svog bivšeg partnera Dragišu Simića, kao i da joj on nije vratio već izleteo iz sobe.

foto: Printscreen/Ami G show

"Moja povreda je od toga kako sam lupala automobile. On je krenuo na vrata kada sam ga udarila, a ja sam krenula za njim i rekla mu da ću ga izblamirati. Istog momenta je ušao u garažu, sve dok nisam otišla u policiju", rekla je Ljupka u emisiji "Ami Dži šou", pa dodala šta je sve lagala u policiji kada je dala izjavu:

"Ja sam rekla da ja ne znam šta se desilo, slagala sam da se on uplašio za svoju bezbednost, ja sam gurnula ruku kako bih uzela torbu, pa sam se posekla. Totalno sam izmislila i dala tu izjavu. Sve sam uradila zbog tužilaštva da bih dobila blažu presudu. Prvi put dajem izjavu i na prvu lažem", priznala je Ljupka, pa nastavila.

- On je trebalo da sa mnom razgovara, tada bi se ova priča završila na drugačiji način. Tačno se vidi na snimcima da sam htela da uništim sve vezano za njega, kao i automobil koji sam ja koristila. To su dva automobila i Dragiša Simić. Dragišino i moje oružje je oduzeto. Imam dve puške, a pištolj su mi ukrali. Nisam išla sa ciljem nekoga da ubijem, ali za mene od 35 godina je ovo razočarenje. Planirala sam budućnost. Naša veza trajala je malo manje od devet godina. On je čovek oženjen, ja sam sa njim bila, mi smo bili zajedno. Verovala sam u njegovu priču i naš zajednički život. Nismo ni prvi ni poslednji koji se zabavljaju u 21. veku, a da neko ima papire da je u braku. Meni je bio velika podrška. Prisluškivala sam ga, al' nažalost auto bruji, pa se ne čuje kako bih volela - dodala je ona.

foto: Printscreen/Ami G show

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Ami G show

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...