ZBOG POLJUPCA SA ALEKSANDROM, MIKIJU ĆE BITI ZABRANJENO DA VIĐA ĆERKU? Oglasio se njegov brat, pa otkrio šta se zaista DEŠAVA!
Foto: Printscreen

OTKRIVENO

ZBOG POLJUPCA SA ALEKSANDROM, MIKIJU ĆE BITI ZABRANJENO DA VIĐA ĆERKU? Oglasio se njegov brat, pa otkrio šta se zaista DEŠAVA!

Stars -

Miki Đuričić se potpuno opustio u „Zadruzi 4“, pa je između njega i Aleksandre Nikolić pred kamerama pao poljubac, iako pčelar iz Kupinova ima izabranicu sa kojom je nedavno dobio ćerku Dunju. Miki je u više navrata istakao kako je sa izabranicom u dobrim odnosima, ali prijateljskim, te da su se dogovorili da imaju dete.

Uprkos tome, u njegovom rodnom Kupinovu priča se navodno da je otac Mirko ljut zbog njegovog ponašanja, te da se plaši da ukoliko Miki nastavi da ima romanse pred kamerama, može naljutiti „snajku“, te on neće moći navodno da viđa unuče, te da će to i Mikiju navodno biti uskraćeno

A onda se oglasio i Mikijev brat od strica Bogdanom Đuričićem, pa je rekao:

"Mikijev otac još nije video unuku, beba je mala, a snajka nije iz Kupinova, pa nisu dolazili. Ljudi tako svašta pričaju po komšiluku", priča Bogdan koji misli da je Mirkov strah opravdan, ali da neće doći do toga da ne viđaju Dunju.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track