Najnovije vesti

PROŠLO JE 10 MESECI OTKAKO MI JE DETE ODUZETO: Severina Kojić napisala BOLNE REČI SINU i pogodila sve, ali je prekršila jednu MERU
Foto: ATA Images

EMOTIVNA

PROŠLO JE 10 MESECI OTKAKO MI JE DETE ODUZETO: Severina Kojić napisala BOLNE REČI SINU i pogodila sve, ali je prekršila jednu MERU

Stars

Severina Kojić izgubila je bitku za starateljstvo nad sinom i on od tada živi sa svojim ocem Milanom Popovićem.

Pevačica ne odustaje od borbe da njeno dete ponovo živi sa njom, a sada je na Instagramu podelila emotivni video i poruku. Ono što je poznato da je Severina i ranije dobijala kazne kada objavi fotografije i snimke sa detetom na društvene mreže, ali se ni ovaj put nije obazirala.

Ona je otkrila da se navršilo deset meseci otkako je izrečena mera po kojoj sin više ne živi sa njom, te je bolnim rečima uznemirila i rastužila čitav region.

"Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od "privremene mere" kojom mi je oduzeto dete. Ta "privremena mera" je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 meseci. "Privremeno". Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da niko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan", napisala je Severina uz snimak sa sinom dok se u pozadini čuje pesma Selin Dion.

foto: Pintscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: ATA Images

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...