NADEŽDA OPROSTILA TOMI? JA SVOJE DOGOVORE POŠTUJEM: Evo šta pevačica kupuje svom nevenčanom mužu, a jedno je uradila IZ BESA
Foto: ATA Images

NE ZNA GDE ĆE PRE

NADEŽDA OPROSTILA TOMI? JA SVOJE DOGOVORE POŠTUJEM: Evo šta pevačica kupuje svom nevenčanom mužu, a jedno je uradila IZ BESA

Stars -

Nadežda Biljić u poslednje vreme nalazi se u žiži javnosti nakon što joj je zasmetao odnos oca njenog deteta Tome Panića sa zadrugarkama Milicom Kemez i Draganom Mitrović.

Takođe, ona je nedavno otkrila i kako su Tomi i njoj svi okrenuli leđa, da im je frižider često bio prazan tokom njene trudnoće, kao i da više Tomi neće biti žena jer je izrevoltirana zbog njegovog ponašanja u rijalitiju.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, nedavno je Toma poručio Nadeždi da je voli i molio ju je da mu pošalje zimsku garderobu.

"Evo sad sam bila na kontroli sa detetom u Tiršovoj, pa idem da kupujem Tomi zimske stvari u tržnom centru. Ja svoje dogovore poštujem, za razliku od nekih. Da li sam mu prešla preko svega, to ćemo razgovarati on i ja kada se vidimo kad izađe. Ja kad se s nekim nešto dogovorim, ja se toga držim. Ja ne ostavljam na cedilu i ne igram rijaliti, niti pravim bilo koga ljubomornim", rekla je Nadežda.

Veliku prašinu digla je i navodna inforamcija da je Toma tukao Nadeždu dok je bila u petom mesecu trudnoće. Ona kaže kako je to rekla u besu samo kako bi ga podsetila na sve teške momente koje su zajedno prošli.

foto: Printscreen

"Neću da pričam o tome, to sam ja rekla iz besa da bih njega podsetila šta smo sve prošli i šta smo jedno drugom oprostili i da sam ja njemu previše puta opraštala greške. Ja napolju poštujem njega toliko da ni sa jednim muškarcem ne sedam da pijem kafu", priča Nadežda i ističe da je on kod Biljića uvek dobrodošao.

"Apsolutno je dobrodošao kod nas. Ja sam videla neke stvari kao žena i bila sam u pravu da je Dragana zaljubljena u Tomu, a da Milica igra igru zbog inata i Borine ljubomore", izjavila je Nadeža Biljić.

Bivši dečko Milice Kemez Bora Santana, posle Nadeždine izjave o Tomi, Milici i njemu, istakao je kako mu nije jasno zbog čega je Biljićeva ljuta na njega, a onda je otkrio i kako je pevačica navodno oralno zadovoljavala njegovog druga Peksa u jednom stanu na Banovom brdu u Beogradu.

"Ništa. Bora se izlupetao tad, iznervirao se i to je to", kratko je rekla Nadežda.

foto: ATA Images, screenshot Pink tv

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track